in , , , ,

25 Ρουστίκ Χριστουγεννιάτικα Στολίδια που θα Λατρέψετε

25 Ρουστίκ Χριστουγεννιάτικα Στολίδια που θα Λατρέψετε
25 Ρουστίκ Χριστουγεννιάτικα Στολίδια που θα Λατρέψετε

Η ρουστίκ διακόσμηση είναι εξαιρετικά ζεστή και φιλόξενη, γι’ αυτό είναι τόσο δημοφιλής για κάθε χώρο και για τις γιορτές όπως τα Χριστούγεννα. Τα ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια μπορούν να μετατρέψουν το δέντρο σας σε ένα υπέροχο και φιλόξενο μέρος για την οικογένεια και τους καλεσμένους σας.

Υλικά

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα υλικά που θα δώσουν μια ρουστίκ εμφάνιση στα στολίδια σας. Αυτά μπορεί να είναι ξυλάκια χειροτεχνίας, ξύλο και κόντρα πλακέ όλων των ειδών, φλοιός δέντρων, κορμοί δέντρων, φέτες ξύλου. Μην ξεχνάτε φυσικά υλικά όπως κουκουνάρια, μούρα, κλαδιά έλατου, βελανίδια, ξηροί καρποί, ακόμη και φρούτα. Θα φέρουν ένα υπέροχο άρωμα στο χώρο σας και ανακατέψτε τα όπως θέλετε. Συνεχίστε με λινάτσα και σπάγκο, με δαντέλα και παλαιωμένο μέταλλο, με τα πάντα vintage αν πρόκειται για ρουστίκ vintage.

Στολίδια

Τι στολίδια μπορείτε να φτιάξετε; Υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες για να δοκιμάσετε! Οι ξύλινες φέτες μπορούν να είναι μια ωραία βάση για διάφορα αποφθέγματα, εικόνες και ακόμη και ονόματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χριστουγεννιάτικα σουβέρ. Τα vintage σκουριασμένα κουδούνια μπορούν να είναι τέλεια στολίδια, όπως και τα vintage κοπτικά μπισκότων και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε σπάγκο σε αυτά. Ο σπάγκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τυλίξετε τα συνηθισμένα στολίδια σας και θα έχετε μια ρουστίκ όψη. Χρησιμοποιήστε ξυλάκια χειροτεχνίας για να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια σε σχήμα έλκηθρου με μικροσκοπικά κουδούνια. Φτιάξτε στολίδια με σπάγκο και λινάτσα.

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Δεν Πρέπει να Φοράτε τις Ίδιες Πιτζάμες για 2 Ημέρες

Γιατί Δεν Πρέπει να Φοράτε τις Ίδιες Πιτζάμες για 2 Ημέρες

7 Μέρη του Σώματος που Καθαρίζονται Λάθος

7 Μέρη του Σώματος που Καθαρίζονται Λάθος