in , , ,

7 Συμβουλές για να Ανανεώσετε το Σπίτι σας ΕΥΚΟΛΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

7 Συμβουλές για να Ανανεώσετε το Σπίτι σας ΕΥΚΟΛΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!
7 Συμβουλές για να Ανανεώσετε το Σπίτι σας ΕΥΚΟΛΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι λάμπετε ευτυχία όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους αλλά αισθάνεστε κακοδιάθετοι στο σπίτι; Εάν η απάντησή σας είναι «ναι», είναι σίγουρα η ώρα να ανανεώσετε το σπίτι σας! Με 7 απλές συμβουλές θα κάνετε το σπίτι σας ένα χαρούμενο και εμπνευσμένο μέρος!

Αφήστε τον αέρα να μπει μέσα

Όλες οι αλλαγές ξεκινούν με την καθαριότητα. Ανοίξτε όλα τα παράθυρα, πλύνετε τα και αφήστε να μπει αέρας σε όλα τα δωμάτια. Πετάξτε όλα τα παλιά πράγματα χωρίς ενοχή. Απαλλαγείτε από περιττά πράγματα που έχετε αποθηκεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ και καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο. Δοκιμάστε να το κάνετε αυτό και θα αναπνεύσετε πολύ πιο ελεύθερα. Επιπλέον, είναι μεγάλη χαρά να ελευθερώσετε χώρο στο σπίτι σας!

Τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεση

Δεν θα πιστέψετε πόσο εύκολα αλλάζει η ατμόσφαιρα σε ένα σπίτι μετά από μια ανανέωση. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε ανοιχτά και φρέσκα χρώματα όπως κίτρινο, ανοιχτό πράσινο, τυρκουάζ ή μέντα. Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τολμηρά χρώματα για να το κάνετε φωτεινό. Οι ανοιχτές αποχρώσεις λειτουργούν τέλεια.

Εάν δεν είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές, όπως βάψιμο τοίχων ή αγορά νέων επίπλων, μπορείτε να προσθέσετε μερικά μικρά πράγματα που θα αλλάξουν τη διακόσμησή σας: πολύχρωμες κουρτίνες, λουλούδια σε βάζο ή όμορφα μαξιλάρια. Αυτές οι λεπτομέρειες σίγουρα θα φρεσκάρουν το σπίτι σας.

Αφήστε όλα να ανθίσουν!

Τα φυτά σε γλάστρες μετατρέπουν οποιοδήποτε σπίτι σε έναν υπέροχο κήπο. Θα βελτιώσουν το περιβάλλον του σπιτιού και θα το ζωντανέψουν. Μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά είδη γλαστρών και βάζων. Μπορεί να κρέμονται ή να είναι κατασκευασμένα από κάποιο εξωτικό υλικό όπως καρύδα.

Έξυπνες επιλογές χρωμάτων

Αν είστε αρκετά γενναίοι μπορείτε … να βάψετε τους τοίχους σε έντονο χρώμα! Λιγότερο ριζοσπαστικές επιλογές είναι τα αυτοκόλλητα βινυλίου και οι τοιχογραφίες. Με αυτά, μπορείτε να επαναδιακοσμήσετε το σπίτι σας με δημιουργικό τρόπο: γεμίστε τους τοίχους με λουλούδια, πουλιά, ένα δέντρο και πολλά άλλα. Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κολλάζ από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες για να σας εμπνεύσει κάθε μέρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Εξοχικό στυλ

Η εξοχή συνδέεται με τον ήλιο και τη γαληνή. Γιατί να μην διακοσμήσετε το σπίτι σας σε εξοχικό στυλ; Τα έπιπλα από μπαμπού, ένα τραπεζομάντιλο εξοχικού στιλ και λουλούδια σε βάζα θα δημιουργήσουν την ήρεμη ατμόσφαιρα της υπαίθρου. Ανοίξτε τα παράθυρα, απολαύστε ένα φλιτζάνι καφέ και απλώς επιβραδύνετε το ρυθμό της ζωής σας για λίγο.

Μην ξεχνάτε τις λεπτομέρειες

Κάντε τον εαυτό σας ευχαριστημένο με ένα νέο φωτεινό και πολύχρωμο πιάτο, μια τυπωμένη κούπα, ένα πράσινο μπολ ή χρωματιστά ποτήρια για κρασί. Αυτό θα ενισχύσει εύκολα τη διάθεση και την όρεξή σας!

Επιλογές χαμηλού κόστους

Εάν πιστεύετε ότι η ανανέωση του σπιτιού σας θα σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι, χαλαρώστε! Πολλά καταστήματα προσφέρουν μεγάλο αριθμό επίπλων υψηλής ποιότητας που δεν είναι καθόλου ακριβά. Αλλά μερικά μοναδικά αντικείμενα μπορούν να βρεθούν σε μερικά απροσδόκητα μέρη, όπως υπαίθριες αγορές, παλιατζίδικα ή ακόμη και στη δική σας αποθήκη.

πηγή φωτογραφιών: brightside , Iriana Shiyan / Shutterstock.comNachar / Pixabay.com

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Χρήσεις για την Coca-Cola που Πιθανώς Δεν Γνωρίζατε

10 Χρήσεις για την Coca-Cola που Πιθανώς Δεν Γνωρίζατε

Τι θα Συμβεί εάν Κοιμάστε Χωρίς Μαξιλάρι