in ,

15 Κόλπα για να Κάνετε τα Φετινά Χριστούγεννα Αξέχαστα

Όλοι περιμένουμε ανυπόμονα για το κύριο γεγονός του Χειμώνα και όλοι έχουμε εξίσου μεγάλη προσμονή ότι η 25η Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει χωρίς εμπόδια. Εν αναμονή των Χριστουγέννων εν μέσω πανδημίας, δείτε μερικά κόλπα που θα κάνουν τις προετοιμασίες σας για την εορταστική περίοδο πολύ πιο ευχάριστη και αξέχαστη.

Φωτάκια διαφορετικού μεγέθους

Εάν τοποθετήσετε δύο σετ φωτάκια διαφορετικού μεγέθους στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, τότε θα φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό.

Πώς να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες με βάζα + 25 φανταστικές ιδέες!

© thekrazycouponlady

Ανακλαστικά διακοσμητικά

Εάν προσθέσετε μερικά ανακλαστικά στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα δημιουργήσει την εντύπωση ενός πολύ πιο φωτεινού δέντρου με πολύ περισσότερα φωτάκια.

© thekrazycouponlady

Πώς να τυλίξετε δώρα σε λίγο χρόνο

Εάν δεν έχετε χρόνο για να τυλίξετε δώρα, δοκιμάστε αυτό το τέχνασμα. Απλώς τυλίξτε το σε συνηθισμένο χαρτί, κόψτε το σχήμα μισού χριστουγεννιάτικου δέντρου σε αυτό (ή οποιοδήποτε άλλο εορταστικό σύμβολο), λυγίστε το προς τα έξω και είναι έτοιμο!

© marthastewart

Χιονονιφάδες από κόλλα

Η κατασκευή χιονονιφάδων από χαρτί και η τοποθέτησή τους στα παράθυρα είναι μία από τις απλούστερες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Αλλά πώς θα σας φαινόταν αν τις φτιάχνατε από κόλλα; Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πυροδοτήσετε τη φαντασία των παιδιών σας.

© onelittleproject

Στολίδια από αλατοζύμη

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για υλικά χειροτεχνίας εάν θέλετε να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με πράγματα που έχετε φτιάξει με τα χέρια σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε στολίδια με αλατοζύμη, η οποία μοιάζει εξίσου καλή με τον πηλό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© northstory.ca, © prettyprudent.com, © ukkonooa

Φτιάξτε διακοσμητικά από χαρτιά περιτυλίγματος

Υπάρχουν πάντα μερικά όμορφα χαρτιά περιτυλίγματος αφού τελειώσετε όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα και τα οποία, κατά πάσα πιθανότητα, είστε απρόθυμοι να τα πετάξετε. Οπότε, φτιάξτε μερικά υπέροχα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

© tatertotsandjello

Ο σωστός τρόπος για να κρεμάσετε διακοσμητικά στους τοίχους

Για να κολλήσετε χάρτινα διακοσμητικά στους τοίχους, πρώτα κολλήστε ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας και απλώστε κόλλα πάνω της. Με αυτόν τον τρόπο τα διακοσμητικά δεν θα κάνουν ζημιά στον τοίχο.

© thekrazycouponlady

Κρύψτε τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ένα συνηθισμένο κουτί από χαρτόνι είναι μια εξαιρετική ιδέα για την απόκρυψη της βάσης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Απλώς τυλίξτε το με χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος και θα φαίνεται τέλειο!

© dreamalittlebigger

Εορταστικό σετ δείπνου

Υπάρχει ένα σύνολο ξεχασμένων ποτηριών σχεδόν σε κάθε σπίτι. Με τη βοήθεια μερικών ειδικών μαρκαδόρων, μπορείτε να τα διακοσμήσετε για να φαίνονται εορταστικά, φωτίζοντας το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

© heartlovealways

Φωτάκια για το σπίτι

Το αιώνιο πρόβλημα με την τοποθέτηση χριστουγεννιάτικων φώτων στο σπίτι είναι ότι το πράσινο καλώδιο τροφοδοσίας πάντα τραβάει την προσοχή. Αρπάξτε ένα χρυσό σπρέι και αυτό το πρόβλημα θα λυθεί μέσα σε λίγα λεπτά.

© thekrazycouponlady

Πώς να φτιάξετε ένα εορταστικό φιόγκο σε λίγα δευτερόλεπτα

Πραγματικά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολύ χρόνο για να διακοσμήσετε το σπίτι σας για τα Χριστούγεννα. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε έναν εξαιρετικό φιόγκο από υλικά που έχετε στο σπίτι σε χρόνο μηδέν.

© tidbitsandtwine

Στολίδια καραμέλες

Φτιάξτε καραμελένια χριστουγεννιάτικα στολίδια με λιωμένη καραμέλα και τσέρκια μπισκότων.

© reynoldskitchens

Μια χριστουγεννιάτικη κούπα

Αγοράστε ένα ζευγάρι εορταστικές κάλτσες και φτιάξτε ζεστό κάλυμμα για το πρωινό σας φλιτζάνι καφέ.

© thekrazycouponlady

Ξήρανση κουκουναριών

Πριν χρησιμοποιήσετε τα κουκουνάρια ως διακόσμηση, πρέπει να τα στεγνώσετε και να τα καθαρίσετε. Μπορείτε να το κάνετε τοποθετώντας τα στο φούρνο για 20-30 λεπτά σε θερμοκρασία 100 βαθμών. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την υπερβολική υγρασία και έντομα να μπουν στο σπίτι σας.

© twoityourself

Επιτραπέζιο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μικροσκοπικό χριστουγεννιάτικο δέντρο χρησιμοποιώντας μόνο μερικά κλαδιά από ένα έλατο. Απλά τοποθετήστε τα σε ένα βάζο και διακοσμήστε τα.

© bolshoyvopros

37 Ιδέες Διακόσμησης με Χιονάνθρωπους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ρυτίδες λαιμός,λαιμός,γραμμές λαιμού

Πως να Εξαφανίσετε τις Γραμμές του Λαιμού σας

Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρηση έως τα Χριστούγεννα με Jenga

Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρηση έως τα Χριστούγεννα με Jenga