in , , , ,

12 Ιδέες για να Φέρετε τους Εξωτερικούς Χώρους Μέσα στο Σπίτι

Στον κόσμο που ζούμε, όπου κυριαρχούν γκρίζες πόλεις, θόρυβος, άγχος και φασαρία, το σπίτι μας πρέπει να αντιπροσωπεύει μια όαση στην οποία μπορούμε να ξεκουραστούμε. Η τάση του μινιμαλισμού και η σύνδεση με τη φύση επιδιώκουν να συνδεθούν με το εσωτερικό του σπιτιού μας και να απαλλαγούμε από τον καταναλωτισμό και το άγχος ως τρόπο ζωής.

Ένας από τους καλύτερους, απλούστερους και φθηνότερους τρόπους για να δώσετε στο σπίτι σας μια πιο φυσική πινελιά είναι να συμπεριλάβετε έπιπλα από ρατάν. Είναι ένα καλό υλικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καφέ χρώματα για να δώσετε ένα φυσικό στυλ ή να χρησιμοποιήσετε ανοιχτά χρώματα που ξεχωρίζουν καλά μεταξύ του ξύλου και των φυτών στον κήπο σας. Όμως, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων: καρέκλες, καλάθια πλυντηρίων ή ακόμη και κουρτίνες.

trendesignbook.com
houzz.com

Μπορείτε να τοποθετήσετε δάπεδο από φυσικό ξύλο στο σπίτι σας. Καλύψτε ολόκληρο το πάτωμα με παρκέ ή τοποθετήστε ξύλινες πλάκες στο ντους και στο μπάνιο.

woohome.com

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κομμάτια από φυσικό ξύλο ως μέρος των επίπλων σας, για παράδειγμα υποκατάστατο του μαρμάρινου πάγκου κουζίνας ή να τοποθετήσετε το νεροχύτη.

instagram.com
livingetc.com

Για πιο προσιτές και διακριτικές επιλογές, το ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικά στοιχεία όπως καθρέφτες ή φιγούρες.

homestolove.com.au

Όσο για τους τοίχους, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρίες και διακοσμήσεις τοίχων με υλικά ή χρώματα από τη φύση. Χρησιμοποιήστε φυτά για να διακοσμήσετε: λουλούδια, γλάστρες και ακόμη και μικρά δέντρα σε εσωτερικούς χώρους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

instagram.com

Το τζάκι μπορεί να καλυφθεί με πέτρα και καυσόξυλα γύρω από αυτό, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέρος της διακόσμησης.

woohome

Για πιο εξελιγμένα σχέδια, μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε το σαλόνι στον κήπο. Εάν έχετε την επιλογή να ανακαινίσετε το σπίτι σας, η μετατροπή των τοίχων σε μεγάλα συρόμενα παράθυρα θα προσφέρει μια ευρύχωρη και φωτεινή εμφάνιση στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

thearchitecturedesigns.com

Το κλειδί για να εισαγάγετε τη φύση στο σπίτι σας είναι να συνδυάσετε και τις δύο έννοιες. Τα ανοιχτά δωμάτια και οι χώροι θα βοηθήσουν επίσης στην επίτευξη της ανοιχτής, φυσικής εμφάνισης. Τα μεγάλα παράθυρα θα επιτρέψουν την είσοδο καθαρού αέρα και φυσικού φωτός και άμεση πρόσβαση από το σαλόνι στον κήπο ή ακόμα και απευθείας στην πισίνα, σε φυσικό και εκλεπτυσμένο στιλ.

idesignarch.com

Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε κενούς χώρους για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με εσωτερικούς κήπους. Ένας καλός χώρος είναι το κενό ανάμεσα στις σκάλες, κάτω από αυτές ή σε άδειες γωνίες. Τοποθετήστε φυτά, πέτρινα μονοπάτια και άμμο ή μερικά βότσαλα.

woohome

Μπορείτε να χτίσετε μια πέτρινη οροφή χωρίς τοίχους (μόνο με κάποιες κολώνες) και να διακοσμήσετε το εσωτερικό της με έπιπλα εξωτερικού χώρου. Μπορείτε να τοποθετήσετε εκεί τζάκι, έπιπλα από ράταν ή ανθεκτικά υλικά και πέτρινα τραπέζια.

houzz.com

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Τρόποι να Θεραπεύσετε την Καμένη Γλώσσα από Καυτό Φαγητό

επαγωγικές εστίες,επαγωγικες εστιες vs κεραμικες,επαγωγικές μειονεκτήματα,τι είναι επαγωγικές εστίες,επαγωγικές εστίες μειονεκτηματα,επαγωγικές εστίες ακτινοβολια,επαγωγικές εστίες τι ειναι

4 Βασικά Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα Επαγωγικών Εστιών!