in , , , , ,

Πως να Φτιάξετε Λουλούδια από Τζιν

Πως να Φτιάξετε Λουλούδια από Τζιν
Πως να Φτιάξετε Λουλούδια από Τζιν

Εάν είστε οπαδός της επαναχρησιμοποίησης, τότε ίσως θα έχετε αξιοποιήσει παλιά τζιν σε διάφορες DIY κατασκευές. Μια από τις ευκολότερες είναι τα διακοσμητικά λουλούδια που δεν χρειάζονται καθόλου ή ελάχιστο ράψιμο. Δείτε παρακάτω πως να τα φτιάξετε και να αντικατοπτρίσετε τη φύση στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Πως να Φτιάξετε Λουλούδια από Τζιν
Πως να Φτιάξετε Λουλούδια από Τζιν

Θα χρειαστείτε:
Κομμάτια από παλιά τζιν
Σύρμα ανθοκομίας ή σύρμα από παλιά κρεμάστρα
Ραπτομηχανή ή βελόνα και κλωστη ή κολλα για υφάσματα
Πατρόν φύλλο
Πιστόλι κόλλας
Ψαλίδι και περιστροφικό κόφτη

Κόψετε με τον κοφτή τα τζιν σε μεγάλες λωρίδες, πλάτους περίπου 8 εκατοστών και μήκους τουλάχιστον 40 εκατοστών. Όσο μεγαλύτερη είναι η λωρίδα τόσο μεγαλύτερο θα γίνει το λουλούδι.

Αν κόψετε λωρίδες τζιν σε διαφορετικές αποχρώσεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ίδιου χρώματος σε κάθε λουλούδι.

Στη συνέχεια, διπλώστε τη λωρίδα στη μέση κατά μήκος και ράψτε για να κρατήσετε το δίπλωμα στη θέση του. Εάν δεν θέλετε να ράψετε, απλώς κολλήστε τις δύο άκρες.

Με το ψαλίδι κάντε κοψίματα κατά μήκος του διπλώματος. Θα πρέπει να έχουν πλάτος περίπου 5-6 χιλιοστά και μήκος περίπου 2 εκατοστά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κόψτε ένα κομμάτι σύρμα μήκους περίπου 30 εκατοστών για το κοτσάνι. Με το πιστόλι κολλήστε το ένα άκρο της λωρίδας τζιν στο άκρο του σύρματος.

Στη συνέχεια, τυλίξτε τη λωρίδα τζιν γύρω από το σύρμα και κολλήστε το άκρο.

Για να φτιάξετε τα φύλλα και το κοτσάνι χρησιμοποιήστε τζιν σε διαφορετική απόχρωση από το λουλούδι.

Με το πατρόν του φύλλου κόψτε δύο κομμάτια τζιν. Είτε κολλήστε αυτά τα κομμάτια με την ανάποδη πλευρά είτε καρφιτσώστε τα και ράψτε μαζί.

Ανοίξτε μια μικρή τρύπα στη μέση του φύλλου τζιν και περάστε το στο σύρμα. Χρησιμοποιήστε το πιστόλι κόλλας για να στερεώσετε το φύλλο στη βάση του λουλουδιού.

Τέλος, κόψτε μια λωρίδα τζιν πλάτους περίπου 1 εκατοστό και μήκους 30 εκατοστών. Τυλίξτε το γύρω από το σύρμα και στερεώστε το με κόλλα.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με διαφορετικές αποχρώσεις τζιν για να δημιουργήσετε ένα πανέμορφο μπουκέτο λουλούδια. Μπορείτε να λυγίσετε το σύρμα για μια πιο φυσική εμφάνιση.

Τοποθετήστε τα λουλούδια σε ένα γυάλινο βάζο.

πηγή φωτογραφιών: pillarboxblue

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 DIY Ιδέες Αποθήκευσης Σνακ

25 Ιδέες για Σκοτεινές Κουζίνες