in , , ,

25 Ιδέες για Σκοτεινές Κουζίνες

Η σκοτεινή διακόσμηση είναι μοντέρνα, γαλήνια, χαλαρωτική και τα σκούρα χρώματα δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα. Οι σκοτεινές κουζίνες είναι εξαιρετικά κομψές και εκλεπτυσμένες οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε!

Στυλ και χρώματα

Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα στυλ αλλά το vintage και μινιμαλιστικό είναι ίσως τα πια δημοφιλή. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μοντέρνο, ρετρό, βιομηχανικό και ρουστίκ. Ανακατέψτε τα όπως θέλετε για να αποκτήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε. Όσον αφορά τα χρώματα, δεν σημαίνει πάντα μόνο μαύρο, υπάρχουν πολλές παλέτες χρωμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μαύρο, σκούρο γκρι, πράσινο, μπλε, μπορντό, μωβ και πολλά άλλα. Αποφασίστε πόσα σκούρα χρώματα θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τον χώρο σας πιο ισορροπημένο και ευχάριστο στα μάτια. Μπορείτε να προσθέσετε λευκά ή ουδέτερα χρώματα για να δημιουργήσετε αντίθεση. Τονίστε το χώρο με μεταλλικές αποχρώσεις όπως χρυσό, χάλκινο ή ασημί για να τον κάνετε πιο εκλεπτυσμένο και κομψό.

Διακόσμηση

Κάντε τα πάντα σκούρα: τοίχους, ντουλάπια και πάγκους για να επιτύχετε μια πλήρη σκοτεινή όψη. Επιλέξτε τα ντουλάπια σύμφωνα με το στυλ του χώρου σας και τοποθετήστε μια νησίδα κουζίνας. Σκεφτείτε μερικά όμορφα έργα τέχνης, κρεμαστά φωτιστικά και γλάστρες με πράσινο ή άνθη.

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Φτιάξετε Λουλούδια από Τζιν

Πως να Φτιάξετε Λουλούδια από Τζιν

Μεταμορφώστε Ένα Μανταρίνι σε Διακοσμητικό Φανάρι