in , , , ,

9 Κόλπα για να Μοιάζετε Πλούσιοι Χωρίς να Ξοδέψετε μια Περιουσία

Μερικοί άνθρωποι αρχίζουν να αγοράζουν αδιακρίτως τα πιο ακριβά ρούχα, πιστεύοντας λανθασμένα ότι το υψηλό κόστος είναι ισοδύναμο με το στυλ. Άλλοι προσπαθούν να ακολουθήσουν τις τάσεις που προωθούν οι γκουρού μόδας χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τον τύπο του σώματός τους και τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Γι’ αυτό το πιο βέλτιστο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν αναζητάτε μια κομψή και πολυτελή εμφάνιση χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα είναι να σκεφτείτε τα δικά σας χαρακτηριστικά και να χρησιμοποιήσετε τα πιο πρακτικά κόλπα που ισχύουν για διαφορετικά είδη ένδυσης.

12 Ρούχα που Είναι Εξαιρετικά Άβολα στην Καθημερινότητα και δεν είναι σαν τα περιοδικά!

Αλλάξτε τα κουμπιά.

© VitalikRadko / Depositphotos, © Denisfilm / Depositphotos, © VitalikRadko / Depositphotos

Κακής ποιότητας κουμπιά μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη την εμφάνιση, ακόμα και αν το ρούχο είναι υψηλής ποιότητας και μοντέρνο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην το αγοράσετε. Η εύρεση ενός ρούχου που ταιριάζει τέλεια στο σώμα σας είναι μερικές φορές πολύ πιο δύσκολη από την αλλαγή άσχημων ή φθαρμένων κουμπιών. Αλλάξτε τα και θα εκπλαγείτε με το πόσο μπορεί να αλλάξει η εμφάνιση των ρούχων σας λόγω των φαινομενικά μικρών λεπτομερειών.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις αποχρώσεις.

brightside

Διαφορετικές αποχρώσεις χρωμάτων επηρεάζουν σημαντικά την εμφάνιση ρούχου. Μπορείτε να δείτε αυτήν τη διάκριση ενώ συγκρίνετε ένα συνηθισμένο πράσινο χρώμα και ένα πράσινο νέον, για παράδειγμα. Υπάρχουν όμως και πιο λεπτές αποχρώσεις. Στην παραπάνω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε πώς το γκρι στα δεξιά φαίνεται πολύ πιο πολυτελή σε σύγκριση με την άλλη πιο ανοιχτή έκδοση. Σε αυτήν την περίπτωση, το χρωματικό μείγμα αποτελείται από λευκές, γκρι και μαύρες αποχρώσεις.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα υφάσματα.

© NeydtStock / Depositphotos

Λεπτές, πλεκτές μπλούζες που είναι υπερβολικά σφιχτές με έμφαση σε κάθε πτυχή, βελούδινα πουλόβερ που φαίνονται φουσκωτά με νήματα που προεξέχουν και πουλόβερ με ανοικτή πλέξη μπορεί να φαίνονται κατάλληλα σε ορισμένες περιπτώσεις. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι κατώτερα από παρόμοιες ζακέτες από πυκνής υφής ύφασμα. Δείχνουν μια όψη πολυτέλειας ακόμη και χωρίς περιττές κομψές λεπτομέρειες όσον αφορά τα διακοσμητικά, το στυλ ή το χρώμα.

Ξεχάστε τις απομιμήσεις γνωστών σχεδιαστών.

© Erik Mclean / Pexels, © Thought Catalog / Unsplash

Μια ποιοτική οικονομική μη επώνυμη τσάντα θα προσθέσει πολύ περισσότερη κλάση σε σχέση με μια κακή απομίμηση τσάντας Gucci ή Michael Kors. Είναι καλύτερα να μην κυνηγάτε τις τάσεις. Είναι πολύ σοφότερο να αγοράζετε μη επώνυμα μοντέρνα ρούχα παρά να κυνηγάτε τυφλά ένα ρούχο γνωστού σχεδιαστή, το οποίο μπορεί να προκύψει ότι είναι μια κακή απομίμηση που φαίνεται.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δώστε προσοχή στα σωστά εσώρουχα.

© paulvinten / Depositphotos

Υποτίθεται ότι τα εσώρουχα παίζουν δευτερεύοντα ρόλο όσον αφορά τη δημιουργία της τέλειας σιλουέτας. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση είναι λανθασμένη επειδή η σιλουέτα εξαρτάται επίσης από τη σωστή επιλογή εσωρούχων. Η πιο συμφέρουσα επιλογή σε αυτό το θέμα είναι τα εσώρουχα χωρίς ραφή από μικροΐνες. Η κατασκευή τους εγγυάται τη σωστή εφαρμογή των ρούχων, την ανύψωση των γλουτών και το σχήμα τους τα καθιστά την πιο άνετη επιλογή.

Μην κυνηγάτε εξειδικευμένα ρούχα.

© Tamara Bellis / Unsplash, © Utopia By Cho / Unsplash

Η αιώνια αναζήτηση για εξειδικευμένα ρούχα και αξεσουάρ όχι μόνο αναπόφευκτα οδηγεί στην ακαταστασία της ντουλάπας, αλλά επίσης στερεί εντελώς την αίσθηση του στυλ. Αξίζει να θυμόμαστε ότι η μόδα δεν είναι πάντα λογική. Το γεγονός είναι ότι, ακόμη και αν προσφέρει κάτι νέο κάθε φορά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάσετε όλες αυτές τις τάσεις στον εαυτό σας. Οι συνδυασμοί ρούχων, που επιλέγονται σύμφωνα με το στυλ και τον σωματότυπό σας, θα φαίνονται πάντα πολύ καλύτερα από μια εμφάνιση που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τους νόμους των επιδείξεων μόδας που δεν λαμβάνουν υπόψη τη δική σας προσωπικότητα.

Επιλέξτε αξεσουάρ με αντίθεση.

© Đoàn Tiến Hải / Unsplash, © Đoàn Tiến Hải / Unsplash

Μια μονόχρωμη εμφάνιση σίγουρα μοιάζει κομψή, αλλά τα αξεσουάρ πρέπει να ξεχωρίζουν για να δίνουν μια προσωπική πινελιά και χαρακτήρα. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για το μέγεθος. Μια τσάντα που είναι πολύ μικρή δεν ταιριάζει καλά με μια εμφάνιση πολλαπλών στρώσεων, όπως και η υπερμεγέθη τσάντα είναι ακατάλληλη όταν φοράτε μινιμαλιστικά ρούχα.

Φτιάξτε την γκαρνταρόμπα σας γύρω από βασικά ρούχα.

© Junko Nakase / Unsplash

Για να φτιάξετε μια αρμονική γκαρνταρόμπα, είναι πολύ σημαντικό να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τα ρούχα που είναι βασικά για εσάς. Είτε η βάση σας είναι φούστες, μπαλαρίνες και μπλούζες, είτε τζιν, πουλόβερ και μπότες, βεβαιωθείτε ότι είναι υψηλής ποιότητας. Στη συνέχεια, αγοράστε καινούργια ρούχα που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τουλάχιστον 2 ρούχα που έχετε ήδη.

Προσθέστε έμφαση στο ντύσιμο σας χρησιμοποιώντας τον κανόνα 2 × 2.

© korzeniewski / Depositphotos, © Melody Jacob / Unsplash

Εκτός από το γεγονός ότι τα αξεσουάρ πρέπει να δίνουν έμφαση στην εμφάνιση και να μην συνδυάζονται με αυτήν, είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι πρέπει να έχουν αρμονία μεταξύ τους. Ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε λάθη ενώ συνδυάζετε κομμάτια είναι να χρησιμοποιήσετε τον κανόνα “2 × 2”. Τα αξεσουάρ σε μια εμφάνιση πρέπει να αλληλοκαλύπτονται στο χρώμα, την υφή, το σχήμα, τον τύπο του μετάλλου και ούτω καθεξής.

Η πρώτη εικόνα παραπάνω δείχνει το απλούστερο παράδειγμα. Το χρώμα και το ύφασμα της τσάντας ταιριάζει με το χρώμα και το ύφασμα της ζώνης, καθώς και με το δερμάτινο διακοσμητικό στο παπούτσι. Στη δεύτερη εικόνα, είναι πιο περίπλοκο. Τα γυαλιά συνδυάζονται σε σχήμα με το στοιχείο στη ζώνη, το χρώμα των γυαλιών ταιριάζει με το φόρεμα και το μανικιούρ και το χρώμα του μετάλλου είναι παρόμοιο με το χρώμα του ρολογιού. Το ύφασμα και η υφή του καπέλου, προφανώς, αναφέρονται στην τσάντα. Τελικά, όλα αυτά τα στοιχεία ντύνουν τα ρούχα, ενοποιώντας ολόκληρη την εμφάνιση.

12 Ρούχα που Δεν Πρέπει να Φορά Καμία Γυναίκα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ιδέες για διακόσμηση κλειστού τζακιού

25 Ιδέες για να Διακοσμήσετε ένα Κλειστό Τζάκι

10 Έξυπνα Κόλπα για Μικρά Υπνοδωμάτια

10 Έξυπνα Κόλπα για Μικρά Υπνοδωμάτια