in , , , , ,

6 Εναλλακτικές Χρήσεις για τα Φακελάκια Τσαγιού

Εναλλακτικές Χρήσεις για τα Φακελάκια Τσαγιού,ομορφια,συμβουλες ομορφιας,υγεια,συμβουλες υγειασ,συμβουλες υγειας και ομορφιας,σπιτικα κολπα,χρησιμα,φακελάκια τσαγιού,τσάι
6 Εναλλακτικές Χρήσεις για τα Φακελάκια Τσαγιού

Μπορεί να είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς, αλλά οι πρόγονοί μας από το 1500 π.Χ. έπιναν τσάι. Και τώρα, αιώνες αργότερα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κατανάλωση διαφορετικών τύπων τσαγιού έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι μπορεί να βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις στο σπίτι.

Πώς να Βάψετε Ξύλο με Τσάι

Μπορεί να βοηθήσει με τα σπυράκια και την ακμή.

© depositphotos.com

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι ιδανικό αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με σπυράκια και ακμή. Μπορείτε να αναμίξετε το περιεχόμενο από 2 φακελάκια με ζεστό νερό και μέλι για να δημιουργήσετε μια φυσική μάσκα προσώπου. Αφήστε την στο πρόσωπο για 20 λεπτά και δείτε την ερυθρότητα και τον ερεθισμό να εξαφανίζονται.

Μπορεί να ανακουφίσει τον πονόδοντο.

© depositphotos.com

Ένας εύκολος τρόπος για να απαλλαγείτε από τον επώδυνο πονόδοντο είναι η τοπική χρήση τσαγιού μέντας. Επειδή έχει αντιβακτηριακές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ένας ελαφρώς ζεστό φακελάκι τσαγιού μπορεί να πιεστεί στο δόντι μέχρι να εξαφανιστεί ο πόνος.

Μπορεί να ανακουφίσει τις ερεθισμένες θηλές μετά το θηλασμό.

© depositphotos.com

Ο θηλασμός είναι μια μαγική στιγμή σύνδεσης μεταξύ μιας μητέρας και του μωρού της, αλλά δεν είναι πάντα ανώδυνος. Σε αυτήν την περίπτωση, το τσάι μέντας μπορεί επίσης να είναι μια καλή θεραπεία για ερεθισμένες θηλές: απλώς φτιάξτε μια ζεστή κομπρέσα με φακελάκι τσαγιού και εφαρμόστε την απαλά.

Μπορεί να μειώσει το πρήξιμο και τα κόκκινα μάτια.

brightside

Μετά από μια νύχτα κακού ύπνου, δεν είναι ασυνήθιστο να ξυπνάτε με πρήξιμο και κόκκινα μάτια. Αλλά μια κρύα κομπρέσα πράσινου τσαγιού μπορεί να σας βοηθήσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα βοηθήσει τα φυτά σας να γίνουν πιο υγιή.

© depositphotos.com© depositphotos.com

Μην πετάτε τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού γιατί μπορούν να βελτιώσουν το χώμα και τη υγειά των φυτών σας. Ανακατέψτε με τα άλλα οργανικά απορρίμματα που παράγετε φυσικά στο σπίτι και στη συνέχεια προσθέστε τα στις γλάστρες.

Βοηθά στη θεραπεία μικρών τραυματισμών.

© depositphotos.com© depositphotos.com

Εάν έχετε παιδιά στο σπίτι, οι μώλωπες και οι γρατζουνιές μπορεί να είναι καθημερινότητα. Για να βοηθήσετε με την ερυθρότητα, το πρήξιμο και τον πόνο, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα κρύο φακελάκι με μαύρο τσάι στον τραυματισμό.

Πώς να διορθώσετε τα σπασμένα νύχια με ένα φακελάκι τσάι και βερνίκι. Βίντεο.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακοσμηση,διακοσμηση σπιτιου,διακοσμηση,συμβουλες διακοσμησης,συμβουλες διακοσμησης

Πώς να Αναμείξετε τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

12 Τρόποι να Καθαρίσετε Σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ!