in , , , , ,

5 Οικονομικά Διακοσμητικά Κόλπα που Κάνουν Τεράστια Διαφορά

Ψάχνετε για μερικές εύκολες συμβουλές διακόσμησης σπιτιού που είναι αποτελεσματικές; Και το καλύτερο είναι ότι δεν κοστίζουν πολύ και ο καθένας μπορεί να τις χρησιμοποιήσει σπίτι του. Θα αλλάξετε το χώρο σας χωρίς πολλά χρήματα και προσπάθεια.

Source

Στοίβα από βιβλία

Μια στοίβα βιβλίων με σκληρό εξώφυλλο είναι κάτι που θα δείτε σε όλα αυτά τα όμορφα σπίτια στο Instagram. Γιατί να μην το αντιγράψετε καθώς είναι ένα από τα κόλπα που λειτουργούν κάθε φορά. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την επιλογή σας, καθώς δεν θέλετε να καταλήξετε με μια ακατάστατη εμφάνιση. Επιλέξτε βιβλία που ταιριάζουν με το συνδυασμό χρωμάτων σας. Εάν δεν έχετε, μπορείτε απλά να τα τυλίξετε με χρωματιστό χαρτί. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να παίξετε με τα χρώματα και τα μοτίβα.

Source

Καινούργιες πετσέτες

Δεν είναι μυστικό ότι οι πετσέτες αποτελούν μέρος της διακόσμησης του μπάνιου σας. Όταν είναι παλιές και φθαρμένες, αυτό θα αντικατοπτρίζει τη συνολική εμφάνιση του μπάνιου. Η αντικατάσταση τους δεν είναι τόσο ακριβή και θα κάνει τεράστια διαφορά. Αντί για τις συνηθισμένες λευκές, επιλέξτε ουδέτερους τόνους.

Source

Μεγάλοι πίνακες

Δεν γνωρίζουν πολλοί τη δύναμη ενός μεγάλου πίνακα. Οι μικροί πίνακες φαίνονται δυσανάλογοι στις περισσότερες περιπτώσεις και μόνο το χώρο γεμίζουν. Αντ’ αυτού, επιλέξτε έναν μεγάλο που θα συμπληρώσει το χώρο με ένα απαλό χρώμα. Τοποθετήστε τον πάνω από τον καναπέ στο σαλόνι.

Source

Λεμόνια

Ένα μπολ γεμάτο λεμόνια είναι το πιο απλό αλλά το πιο αποτελεσματικό κόλπο διακόσμησης. Και το καλύτερο είναι ότι είναι πολύ οικονομικό. Επιλέξτε ένα κομψό γυάλινο μπολ ή να δώσετε υφή με ένα πλεκτό μπολ. Τα λεμόνια έχουν ωραίο λαμπερό χρώμα, οπότε θα δώσει ζωή σε οποιοδήποτε χώρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα ή ακόμα και πλαστικά.

Source

Καινούργια διακοσμητικά μαξιλάρια

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι το αγαπημένο κόλπο κάθε διακοσμητή για να δώσει θαλπωρή στο χώρο. Όμως, με την πάροδο του χρόνου τα μαξιλάρια χάνουν το σχήμα τους και γίνονται επίπεδα. Εάν έχετε παλιά μαξιλάρια, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αντικαταστήσετε. Παίξτε με διαφορετικές υφές και χρώματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Source

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Έξυπνες Ιδέες για DIY Ρολόγια

7 Λόγοι για να Προσθέτετε Κανέλα στο Φαγητό σας