in , ,

25 Ιδέες για να Κρύψετε το Πλυντήριο Ρούχων

Οι περισσότερες κατοικίες δεν έχουν ξεχωριστό χώρο πλυντηρίου. Πού πρέπει να βάλετε το πλυντήριο σας για να αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα των επισκεπτών σας; Τοποθετήστε το κάπου άνετα και στη κρύψτε το έξυπνα, χρησιμοποιώντας τις παρακάτω ιδέες.

Γιατί να Βάλετε ένα Μωρομάντηλο στο Πλυντήριο

Μπάνια

Τα πλυντήρια τοποθετούνται συχνότερα στα μπάνια. Ελέγξτε πόσος χώρος έχετε και στη συνέχεια τοποθετήστε ένα μεγάλο ντουλάπι για να το κρύψετε ή καλύψετε το με πτυσσόμενη ή συρόμενη πόρτα. Ο πάγκος του νιπτήρα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κρύψετε ένα πλυντήριο εάν δεν χρειάζεστε τον αποθηκευτικό χώρο μέσα σε αυτόν.

Κουζίνες

Οι κουζίνες κρύβουν συχνά πλυντήρια, και αν έχετε ένα μεγάλο εφεδρικό ντουλάπι, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ολόκληρο πλυντήριο εκεί! Μια τροφοθήκη μπορεί επίσης να φιλοξενήσει ένα πλυντήριο εάν δεν χρειάζεστε τόσο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, αλλά το χρειάζεστε εκεί.

20 Πράγματα που Πρέπει να Πλένουμε Οπωσδήποτε στο Πλυντήριο

Άλλες ιδέες

Μπορείτε βασικά να κρύψετε το πλυντήριο σας οπουδήποτε: στην είσοδό ή ακόμα και στην ντουλάπα, και απλώς να το κρύψετε με συρόμενη ή πτυσσόμενη πόρτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο νεκρό χώρο στο σπίτι σας και να φιλοξενήσετε ένα μεγάλο πλυντήριο κάτω από τις σκάλες ή ακόμα και σε ένα ντουλάπι στην τραπεζαρία – οι πιθανότητες είναι ατελείωτες!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

31 Δημιουργικοί Τρόποι για να Κρύψετε το Πλυντήριο – στεγνωτήριο!

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

17 Κόλπα για να Αστράφτει το Σπίτι σας από Καθαριότητα!

Τι γίνεται αν ξεχάσω και μείνει ο θερμοσίφωνας ανοιχτός όλη μέρα;