in , , ,

20 Πράγματα που Πρέπει να Πλένουμε Οπωσδήποτε στο Πλυντήριο

Γνωρίζετε ότι το πλυντήριο σας μπορεί να σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε; Για παράδειγμα, μπορείτε να πλύνετε τις κουρτίνες του ντους, τα πλαστικά πατάκια ή ακόμα και μια δερμάτινη τσάντα. Και αυτά δεν είναι τα πιο εκπληκτικά πράγματα που μπορείτε να βάλετε στο πλυντήριο σας χωρίς να τα καταστρέψετε. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω 20 πράγματα που μπορείτε να σταματήσετε να πλένετε με το χέρι.

Γιατί να Βάλετε ένα Μωρομάντηλο στο Πλυντήριο

Αθλητικός εξοπλισμός

© depositphotos© depositphotos

Τα προστατευτικά αξεσουάρ γίνονται πάντα βρώμικα και απορροφούν τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά πολλοί άνθρωποι ξεχνούν ή απλά δεν ξέρουν πώς να τα πλύνουν. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο: τοποθετήστε τον αθλητικό εξοπλισμό σας σε μια τσάντα πλέγμα ή σε μια μαξιλαροθήκη, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό και επιλέξτε την ευαίσθητη λειτουργία πλύσης. Μπορείτε επίσης να πλύνετε την τσάντα γυμναστικής σας στο πλυντήριο.

Χαλιά γιόγκα και πατάκια μπάνιου

© depositphotos© depositphotos

Τα πλαστικά πατάκια χρειάζονται επίσης τακτικό καθαρισμό. Απλά βάλτε τα μαζί με μερικές πετσέτες στο πλυντήριο σας, επιλέξτε την ευαίσθητη λειτουργία και μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό. Μην ξεχνάτε ότι αυτά τα είδη πρέπει να πλένονται μόνο με κρύο νερό.

Γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να Ξεπλένετε τα Πιάτα πριν τα Βάλετε στο Πλυντήριο Πιάτων

Γεμιστά και πλαστικά παιχνίδια

© depositphotos© depositphotos

Υπάρχει μια τεράστια ποσότητα μικροβίων στα αγαπημένα παιχνίδια του παιδιού σας, οπότε είναι σημαντικό να τα πλένετε. Πρώτα βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι περιέχει συνθετικές ίνες και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε μια σακούλα πλύσης, χρησιμοποιήστε 2 φορές λιγότερο απορρυπαντικό από το συνηθισμένο και επιλέξτε την ευαίσθητη λειτουργία. Οι ίδιοι κανόνες μπορούν να εφαρμοστούν στα πλαστικά και σιλικόνης παιχνίδια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δερμάτινες και επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες για ψώνια

© depositphotos© depositphotos

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να γίνονται πιο οικολογικοί και επιλέγουν επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες για ψώνια αντί για πλαστικές. Αυτές οι σακούλες από ύφασμα και βινύλιο μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο: χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό, την ευαίσθητη λειτουργία και μια ήπια θερμοκρασία. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τους ίδιους κανόνες για να πλύνετε μια δερμάτινη τσάντα.

Κουρτίνες ντους και σφουγγάρια μπάνιου

© depositphotos© depositphotos

Σφουγγάρια μπάνιου και κουρτίνες ντους μπορούν επίσης να πλυθούν στο πλυντήριο. Για καλύτερα αποτελέσματα, βάλτε τα με μερικές πετσέτες. Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού και επιλέξτε τη βασική λειτουργία πλύσης.

Κρεβάτια και λουριά κατοικίδιων

© depositphotos© depositphotos

Πριν το πλύσιμο, σκουπίστε το κρεβάτι του κατοικίδιου σας και βάλτε τα λουριά και τα κολάρα τους σε μια μαξιλαροθήκη. Χρησιμοποιήστε τη βασική λειτουργία πλύσης.

Μπότες και πάνινα παπούτσια

© depositphotos© depositphotos

Οι μπότες Ugg μπορούν να πλυθούν σε κρύο νερό χρησιμοποιώντας την «ευαίσθητη» λειτουργία. Πριν βάλετε τα πάνινα παπούτσια σας στο πλυντήριο, αφαιρέστε τη βρωμιά και τα κορδόνια και βάλτε τα σε μια τσάντα πλέγματος. Για καλύτερο αποτέλεσμα, πλύνετε τα αθλητικά παπούτσια μαζί με μερικές πετσέτες σε κρύο νερό χρησιμοποιώντας την ευαίσθητη λειτουργία.

Καπέλα μπέιζμπολ και αξεσουάρ μαλλιών

© depositphotos© depositphotos

Πρέπει να τα πλένετε σε κρύο νερό χρησιμοποιώντας την ευαίσθητη λειτουργία και μια τσάντα πλέγματος. Υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα: μην πλένετε το καπέλο του μπέιζμπολ εάν το χείλος του είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι.

Mousepads και πλήκτρα πληκτρολογίου

© depositphotos© depositphotos

Τα πλήκτρα πληκτρολογίου μπορούν να πλυθούν σε ειδική τσάντα ή μαξιλαροθήκη. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να πλύνετε το mousepad καθώς είναι ένα από τα πιο βρώμικα πράγματα στο σπίτι σας. Επιλέξτε την ευαίσθητη λειτουργία και ζεστό νερό και στη συνέχεια στεγνώστε τα σε εξωτερικό χώρο.

Αξεσουάρ κουζίνας

© depositphotos© depositphotos

Εάν τα γάντια κουζίνας και οι βάσεις σιλικόνης δεν είναι λιπαρά, μπορείτε να τα πλύνετε μαζί με άλλα ρούχα ή ξεχωριστά σε ζεστό νερό με μερικές πετσέτες.

Μυρίζει το πλυντήριο σας; Έτσι θα το καθαρίσετε!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Κορνίζα Οπτικής Ψευδαίσθησης

Κάντο μόνος σου! Προσωποποιημένη Σανίδα Κοπής