in , , , , ,

DIY Μπολ με Φθινοπωρινά Φύλλα

Το φθινόπωρο είναι η εποχή των χρυσών φύλλων και τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό DIY μπολ με φθινοπωρινά φύλλα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πηλός, φύλλο σφενδάμου και φούρνο!

Διαβάστε επίσης: Φτιάξτε υπέροχα μπωλάκια σε σχήμα φρούτων με πηλό που στεγνώνει μόνος του! – {BINTEO}

Θα χρειαστείτε:
1 πακέτο πολυμερικό πηλό κατάλληλο για φούρνο
1 μεγάλο, πράσινο φύλλο σφενδάμου
κοπίδι χειροτεχνίας
πλάστη
οδοντογλυφίδα
γυάλινο μπολ
λάδι
μεταλλικό ακρυλικό χρώμα
πινέλο

Για ένα μπολ μεσαίου μεγέθους, πάρτε πρώτα το κοπίδι χειροτεχνίας, κόψτε περίπου μια χούφτα πηλό και σχηματίστε το σε μια μπάλα. Στη συνέχεια, πάρτε τον πλάστη και στρώστε την μπάλα μέχρι να έχει πάχος περίπου 1 εκατοστό. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το φύλλο σφενδάμου στον πηλό και πιέστε το με τα δάχτυλά σας, έτσι ώστε το περίγραμμα του φύλλου να βγει στον πηλό.

Με την οδοντογλυφίδα αφαιρέστε προσεκτικά τον πηλό γύρω από το φύλλο. Στη συνέχεια, ξεφλουδίστε προσεκτικά το φύλλο από τον πηλό. Ανασηκώστε απαλά το σχήμα του φύλλου από την επιφάνεια σας με το κοπίδι και τοποθετήστε το στο κέντρο ενός λαδωμένου πυρίμαχου μπολ. Πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε οι άκρες του φύλλου να καμπυλώνουν προς τα πάνω προς το χείλος του μπολ.

Τοποθετήστε το μπολ που περιέχει το πήλινο φύλλο στο φούρνο και ψήστε για 25 λεπτά στους 100 ° C. Μόλις βγει από το φούρνο, περιμένετε μέχρι να κρυώσει ο ψημένος πηλός, αφαιρέστε τον από το μπολ και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το ακρυλικό χρώμα για να τον βάψετε. Το βαμμένο φύλλο μπολ θα είναι μια εντυπωσιακή προσθήκη στο τραπέζι σας και ταυτόχρονα μια πρακτική αποθήκευση για κοσμήματα, μακιγιάζ ή κλειδιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σε αντίθεση με τα πραγματικά φύλλα, θα διαρκέσει ολόκληρο το χειμώνα.

Διαβάστε επίσης Πώς φτιάχνουμε ένα πανέμορφο φθινοπωρινό μπώλ!

πηγή φωτογραφιών:cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Εναλλακτικές Χρήσεις για το ΚΡΑΣΙ!

Μάθετε ποιες είναι οι συνέπειες της υπερφαγίας