in , , ,

Διακοσμητικές Νυχτερίδες

Τα καλοκαιρινά βράδια χαζεύαμε στις διακοπές τις νυχτερίδες καθώς νύχτωνε. Τα παιδιά προσπαθούσαν να τις πιάσουν και ρωτούσαν αν είναι πουλιά. Ήρθε ο Σεπτέμβριος και σιγά σιγά η διακόσμηση μας θα αλλάξει σε πιο φθινοπωρινή διάθεση. Για να κρατήσουμε μια πινελιά καλοκαιριού μπορούμε να διακοσμήσουμε μια γωνιά τοίχου με μερικές νυχτερίδες που θα φτιάξουμε σε πολύ λίγο χρόνο και με απλά υλικά.

Θα χρειαστείτε:
ψαλίδι
πρότυπο νυχτερίδας σε 3 διαφορετικά μεγέθη (υπάρχουν πολλά πρότυπα νυχτερίδας στο διαδίκτυο σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη)
μαξιλαράκια κόλλας ή κουκίδες διάφανου συγκολλητικού διπλής όψης ή ταινία διπλής όψης
μαύρο χαρτόνι (50×70 εκατοστά)
μολύβι

Κόψτε τα πρότυπα νυχτερίδας με κάθε λεπτομέρεια.

Τοποθετήσετε τα πρότυπα στο χαρτόνι και σχεδιάστε τα περιγράμματα τους. Με το μισό χαρτόνι μπορείτε να φτιάξετε περίπου 40 νυχτερίδες. 10 μεγάλες, 15 μεσαίες, 15 μικρές.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κόψετε προσεκτικά τις νυχτερίδες και χρησιμοποιώντας ένα χάρακα ή μια παλιά πιστωτική κάρτα διπλώστε τα φτερά σε διάφορα σημεία για να δώσετε στις νυχτερίδες σχήμα.

μικρή: απλώς διπλώστε στη μέση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

μεσαία και μεγάλη: διπλώστε στη μέση και μετά διπλώστε τα φτερά με οδηγούς τις μολυβιές όπως φαίνονται στην παρακάτω εικόνα.
Το 1ο σημείο διπλώματος που βρίσκεται πλησιέστερα στο σώμα κάθε πλευράς πρέπει να είναι διπλωμένο προς εσάς. Το 2ο και 3ο σημείο πρέπει να διπλωθεί αντίθετα από εσάς.

Κολλήστε τις νυχτερίδες στο τοίχο. Απλώς κάντε μια αρχική δοκιμή στον τοίχο για να βεβαιωθείτε ότι αυτό που χρησιμοποιείτε δεν θα καταστρέψει το χρώμα του.

Κρύψτε μερικές στα βάζα σας για επιπλέον εφέ!

πηγή φωτογραφιών:hometalk

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Φτιάξετε Χάρτινα Φωτιστικά σε Στυλ ΙΚΕΑ

Μαλλιά λιπαρά στη ρίζα και ξηρά στις άκρες: 3 πράγματα που πρέπει να προσέξεις