in ,

15 Έξυπνες DIY Ιδέες Στεγάστρου Αυτοκίνητου

Ξέρετε το ρητό που λέει “Η μέρα που πλένετε το αυτοκίνητό σας είναι η μέρα που τελικά βρέχει”; Το θεωρείτε ενοχλητικό όταν, το χειμώνα, πρόκειται να πάτε στη δουλειά και μέχρι να πάτε στο αυτοκίνητο έχετε μουσκέψει; Λοιπόν, ένα στέγαστρο θα σας παρέχει προστασία από βροχή, χιόνι, παγετό και χαλάζι αν δεν μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε γκαράζ. Δεν είναι πολύ δύσκολο ή ακριβό στην κατασκευή, οπότε αν το σκέφτεστε, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Γιατί το κατασκευάσετε μόνοι σας;

Ένα στέγαστρο αυτοκινήτου δεν είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτιαχτεί ούτε θα κοστίσει πολύ. Φυσικά, αν δεν έχετε το χρόνο ή αν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε χρήματα, πάρτε έναν επαγγελματία να το κάνει για εσάς. Αλλά αν προτιμάτε να εξοικονομήσετε χρήματα, η κατασκευή του από εσάς δεν θα είναι μόνο φθηνότερη, αλλά μπορεί να προσφέρει μια διασκεδαστική ευκαιρία για να διατηρείτε τα απογεύματα σας απασχολημένα. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα νιώθετε τόσο περήφανοι όταν κοιτάτε το στέγαστρο που χτίσατε με τα χέρια σας!

DIY ιδέες:

Ένα στέγαστρο μπορεί να είναι τόσο απλό, ή τόσο περίπλοκο, όσο θέλετε να το φτιάξετε.
Ένα ζευγάρι ξύλινα δοκάρια για δομή, παλέτες για στέγη και ένα ανθεκτικό στο νερό πανί ή πλαστικό θα κάνουν ένα πραγματικά απλό, οικονομικό αλλά αποτελεσματικό στέγαστρο.
Εάν έχετε πολύ χώρο στην αυλή σας, ένα εμπορευματοκιβώτιο μπορεί να γίνει τοίχος για να το στηρίξει και να το τελειώσετε με δύο δοκάρια και ένα φύλλο αλουμινίου για την οροφή.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανακυκλωμένους σωλήνες PVC, ξύλο και πλαστικό για να φτιάξετε ένα “στέγαστρο στυλ θερμοκηπίου” που όχι μόνο θα διατηρήσει το αυτοκίνητό σας προστατευμένο αλλά και θα είναι και θερμοκήπιο όταν δεν χρησιμοποιείται!
Με λίγο χρόνο και επιπλέον υλικά, μπορείτε να χτίσετε ένα υπέροχο, κομψό, επαγγελματικό στέγαστρο που θα είναι προσαρτημένο στο σπίτι σας.
Αν θέλετε κάτι πιο περίπλοκο μπορείτε να φτιάξετε μια μεταλλική κατασκευή με γυάλινη οροφή.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες όσο έχετε χρόνο και φαντασία. Διασκεδάστε δημιουργώντας ένα στέγαστρο με τα χέρια σας!

handyman.net.au
isavea2z.com
woohome
myoutdoorplans.com
howtospecialist.com
woohome
woohome
woohome
woohome
woohome
woohome
woohome
woohome
woohome
woohome

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Κρεμαστή Βάση για Κούπες

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα στο Σπίτι