in , , , ,

15 Δημοφιλή Πράγματα που Έχουν Γίνει Πλέον Ξεπερασμένα

Όταν αγοράζουμε κάτι, θέλουμε να μας εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλουμε επίσης να λειτουργεί στο 100% των δυνατοτήτων του. Αλλά μερικές φορές συμβαίνει το αντικείμενο που αγαπάμε τόσο να γίνεται ξεπερασμένο λόγω της τεχνολογίας. Αν και αυτό είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό, αυτές οι αλλαγές κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Τα Είδη Κουζίνας που Πρέπει να Πετάξετε από Συρτάρια και Ντουλάπια

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα

© Brent Perniac / AdMedia / Capital Pictures/EAST NEWS© Xavier Collin / Image Press Agency/Mega Agency / East News

Η μόδα δεν σταματά ποτέ και ακόμη και τα κλασικά αντικείμενα μπορούν να χάσουν τη σημασία τους. Για παράδειγμα, ένα μικρό μαύρο φόρεμα στο στυλ της Coco Chanel, το οποίο ήταν προηγουμένως ένα από τα βασικά ρούχα, έχει αντικατασταθεί από ένα μικρό λευκό φόρεμα. Η τάση έχει ήδη επιλεγεί από τη Jennifer Lopez, την Hailey Bieber και άλλες διασημότητες.

Μπεζ καλσόν

© Dennis Van Tine / LFI / Photoshot / REPORTER© picture alliance / Runway Manhat / EAST NEWS

Στο παρελθόν, τα μπεζ καλσόν που ταίριαζαν με την επιδερμίδα ήταν ένα αναντικατάστατο αξεσουάρ που μπορούσε να συνδυαστεί με οτιδήποτε. Σήμερα, έχουν χάσει τη σημασία τους: όλο και πιο συχνά βλέπουμε μαύρα και πολύχρωμα καλσόν στην πασαρέλα και το κόκκινο χαλί.

Αθλητικά ρολόγια

© Gregorio T. Binuya / Everett Collection / East News© Photoshot / REPORTER / East News

Προηγουμένως, αυτό το λειτουργικό αξεσουάρ μπορούσε να συνδυαστεί με οποιονδήποτε τύπο ρούχων, είτε κλασικό είτε αθλητικό. Ωστόσο, γυναικεία ρολόγια με λεπτό λουράκι κερδίζουν έδαφος σήμερα. Μπορούν να συμπληρώσουν μια κομψή εμφάνιση ακόμα καλύτερα από ένα κομψό βραχιόλι.

USB sticks

© pxhere© 21vek.by / youtube

Προηγουμένως, τα USB sticks ήταν υπεύθυνα για πολλές σημαντικές λειτουργίες. Χρησιμοποιήθηκαν για την αποθήκευση δεδομένων, τη μεταφορά αρχείων από έναν υπολογιστή σε έναν άλλο, την παρακολούθηση ταινιών και φωτογραφιών σε μια τηλεόρασης, την αναπαραγωγή μουσικής συνδέοντάς τα με ένα ηχοσύστημα και άλλα. Αλλά σήμερα, η αποθήκευση στο cloud, οι φορητοί δίσκοι και τα ηχεία έχουν γίνει πιο συνηθισμένα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Παπούτσια μπαλαρίνες

© everett225 / depositphotos© everett225 / depositphotos

Στη δεκαετία του 2000, κάθε γυναίκα τις φορούσε με τα αγαπημένα τους τζιν και φορέματα. Αλλά η σημερινή μόδα απαιτεί λίγο περισσότερη ποικιλία. Είναι προτιμότερο να συνδυάσετε μια ρομαντική εμφάνιση με αθλητικά παπούτσια ή μπότες. Σήμερα, τα τζιν ταιριάζουν καλύτερα με μοκασίνια, γυναίκεια Oxfords ή άλλα υποδήματα που εμφανίζονται στην ανδρική μόδα.

© Luis Guerra / The Grosby Group / EAST NEWS© PacificCoastNews / EAST NEWS

Σκούφος

© pxfuel© Everett Collection / Everett Collection / EAST NEWS

Κάποτε, ήταν ένα αξεσουάρ που έπρεπε να έχετε. Αλλά σήμερα, η μόδα Φθινόπωρο-Χειμώνα υπαγορεύει τα καπέλα Robin Hood με ένα διαγώνιο πέτο, τουρμπάνια και κασκολ λαιμός.

Ηλεκτρική σκούπα υγρών-στερεών

© wallpaperflare

Οι ηλεκτρικές σκούπες υγρών-στερεών μπορούσαν να σώσουν την ημέρα για όσους ήθελαν να καθαρίσουν τα σπίτια τους χωρίς να ξοδέψουν πολύ χρόνο. Ωστόσο, σήμερα αυτή η εφεύρεση έχει έναν άξιο ανταγωνιστή, τη σφουγγαρίστρα ατμού. Μπορείτε ταυτόχρονα να καθαρίσετε το πάτωμα και τα χαλιά.

Μπεζ γόβες

© Danny Martindale / WENN / agefotostock / East News© VRB / MEGA / EAST NEWS

Παλαιότερα , τα παπούτσια στο χρώμα του δέρματος ήταν στις σελίδες οποιουδήποτε περιοδικού και ταίριαζαν με οποιαδήποτε ενδυμασία. Ωστόσο, στις μέρες μας, τα παπούτσια με αντίθεση χρωμάτων είναι μοντέρνα, ειδικά κόκκινες και μπλε γόβες.

Μια ογκώδης τσάντα χιαστί

© Bruce Glikas / FilmMagic / Getty Images

Παλαιότερα, οι μεγάλες, ογκώδεις τσάντες θεωρούνταν κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις. Αλλά σήμερα, έχουν αντικατασταθεί από όχι λιγότερο πρακτικές τσάντες tote, επιμήκη totes και δερμάτινα σακίδια.

© Thibault Monnier, PacificCoastNews / EAST NEWS© Andres Otero / Everett Collection / East News

Κεραμικά πλακάκια

© Krivosheevv / depositphotos© ersler / depositphotos

Αυτή η καθημερινή λύση για τοίχους κουζίνας γνωστή έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Οι ενώσεις μεταξύ των πλακιδίων είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν. Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια, η αφαιρούμενη γυάλινη πλάτη η οποία είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί, έγινε όλο και πιο δημοφιλής.

Πολυμίξερ

© Donovan Govan / wikipedia

Υπήρξαν στιγμές που κάθε νοικοκυρά ονειρευόταν να έχει ένα πολυμίξερ. Αλλά σήμερα, τέτοιες οικιακές συσκευές έχουν χάσει τη δημοτικότητά τους. Αντί για μια ογκώδη συσκευή, είναι προτιμότερο να αγοράσετε πολλές μικρές που ειδικεύονται σε 1 ή 2 λειτουργίες, όπως ένας αποχυμωτής για παράδειγμα.

Πολυκόπτες

© stu_spivack / flickr

Αυτό το αξεσουάρ κουζίνας χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή πουρέ πατάτας, smoothies και παγωτού και ήταν δημοφιλές πριν από αρκετά χρόνια. Αλλά σήμερα, οι άνθρωποι προτιμούν τους παρασκευαστές παγωτού και smoothie.

Καμπίνα ντους

© peakpx© PickComfort / flickr

Στη δεκαετία του 2000, σε πολλά σπίτια υπήρχαν καμπίνες ντους. Αλλά σήμερα, έχουν χάσει τη δημοτικότητά τους επειδή καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Τα ντους βροχής γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Γραφείο υπολογιστή

© Stefan Ledwina / flickr© piqsels

Κάτι τόσο συνηθισμένο όσο ένα γραφείο υπολογιστή έχει ήδη γίνει λείψανο του παρελθόντος. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν φορητούς υπολογιστές επειδή είναι λεπτότεροι και ελαφρύτεροι. Έτσι, ένα μικρό τραπεζάκι είναι αρκετά άνετο για να εργαστείτε.

Ένα ζευγάρι γυαλιά για όλες τις περιπτώσεις

© pxfuel

Φαίνεται ότι όχι πολύ καιρό πριν, οι άνθρωποι θα αγόραζαν μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά και αυτό θα ήταν. Τα γυαλιά έπρεπε να φροντίζονται και οι άνθρωποι θα αγόραζαν ένα νέο ζευγάρι μόνο όταν το παλιό έσπαγε. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυαλιών είχε παρόμοιο σχήμα που δεν φαινόταν πάντα καλό σε όλα τα πρόσωπα. Σήμερα, τα γυαλιά δεν εξυπηρετούν πλέον τους ίδιους σκοπούς. Μπορείτε να βρείτε πολλές διαφορετικές επιλογές. Για παράδειγμα, υπάρχουν γυαλιά σχεδιασμένα για χρήση στον υπολογιστή, για οδήγηση, για σπορ και για διόρθωση της όρασης.

© Andrea Piacquadio / pexels© pikist

19 Λεπτομέρειες που Μπορούν Εύκολα να Καταστρέψουν τη Διακόσμησή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Καθημερινές Συνήθειες που Φράζουν τους Πόρους του Δέρματος

Πόσο συχνά πρέπει να λούζουν οι άντρες τα μαλλιά τους; Οι ειδικοί απαντούν