in , , , ,

12 Έξυπνες DIY Ιδέες για Καθρέφτες

Το να βλέπετε καθημερινά τον ίδιο καθρέφτη μπορεί να είναι βαρετό, ειδικά αν είναι πολύ απλός. Ωστόσο, η προσθήκη στυλ στον καθρέφτη σας δεν χρειάζεται να είναι πολύ δύσκολη. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικες εξαιρετικες DIY ιδεες ώστε ο καθρεφτης σας να αποκτήσει μια εντυπωσιακή νέα εμφάνιση χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα σε αυτό, ακόμα κι αν δεν είστε ήδη ειδικός στο DIY.

Αλλάξτε τον καθρέφτη του μπάνιου

Ξεκίνησε σχεδιάζοντας τα πλαίσια των επιμέρους καθρεφτών στον καθρέφτη του μπάνιου και βάψτε τις εξωτερικές άκρες. Προσθέστε διακοσμητικές απλίκες γύρω από τους επιμέρους καθρέφτες, βάψτε με χρώμα κιμωλίας και τελειώσατε.

25 Μεγάλοι Στρογγυλοί Καθρέφτες για μια Προχωρημένη Πινελιά στην ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ!

hometalk

Αποκτήστε έναν ρουστίκ καθρέφτη

Το να κάνεις έναν καθρέφτη πιο ρουστίκ είναι ένας έξυπνος τρόπος να τον κάνεις πολύ πιο ενδιαφέρον. Τρίψτε το ξύλινο πλαίσιο του καθρέφτη και περάστε πέντε στρώσεις διαφορετικών χρωμάτων βαφής. Στη συνέχεια, το πλαίσιο τρίφτηκε έτσι ώστε τα χρώματα από κάτω να ξεχωρίζουν.

hometalk

Χρησιμοποιήστε κομμάτια ξύλου για το πλαίσιο

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους για να αποκτήσετε έναν υπέροχο καθρέφτη είναι να χρησιμοποιήσετε κομμάτια ξύλου για το πλαίσιο. Τρίψτε, κολλήστε και βιδώστε τα μεταξύ τους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας καθρέφτης ναυτικού στιλ.

hometalk

Φτιάξτε ένα πλαίσιο από τσόφλια φιστικιών

Τα καλύτερα πλαίσια καθρέφτη δεν φτιάχνονται πάντα με τα παραδοσιακά υλικά που θα περίμενε κανείς να δει. Σε αυτόν τον καθρέφτη χρησιμοποιήθηκαν τσόφλια φιστικιών για μια μοναδική εμφάνιση που ξεχωρίζει. Τα τσόφλια απλώνονται και βάφονται με σπρέι πριν κολληθούν μαζί με κόλλα σε μορφή λουλουδιών. Τέλος, κολλήθηκαν στον καθρέφτη με πιστόλι κόλλας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

18 απίθανες ιδέες για ντουλάπες με καθρέφτες

hometalk

Χρησιμοποιήστε ξύλινες σανίδες για το πλαίσιο

Το πλαίσιο κατασκευάστηκε από ξύλινες σανίδες στο μέγεθος του καθρέφτη. Τοποθετήθηκαν μερικές λέξεις από στένσιλ και μετά προστέθηκε ο καθρέφτης. Τέλος, προστέθηκαν μερικοί γάντζοι για επιπλέον χρησιμότητα.

hometalk

Χρησιμοποιήστε πολλούς καθρέφτες μπάνιου

Ένας απλός καθρέφτης μπάνιου αντικαταστάθηκε από μια ποικιλία διαφορετικών καθρεπτών σε στυλ και σχήματα. Είναι μια υπέροχη ιδέα για να προσθέσετε χαρακτήρα στο μπάνιο σας.

hometalk

Φτιάξτε έναν καθρέφτη σε γαλλικό αγροτικό στυλ

Ένας τυπικός καθρέφτης τοίχου ή κομμό με καθρέφτη δεν ταιριάζει σε κάθε σπίτι. Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς εδώ ήταν η κοπή του ξύλου. Στη συνέχεια περάστηκε με κερί και ο καθρέφτης κολλήθηκε και στερεώθηκε με άγκιστρα.

hometalk

Προσθέστε ψηφιδωτά πλακάκια στον καθρέφτη του μπάνιου

Ένας βαρετός καθρέφτης μπάνιου μπορεί να ανανεωθεί με διάφορους διασκεδαστικούς τρόπους. Μια αρκετά απλή λύση είναι να προσθέσετε γυάλινα πλακάκια μωσαϊκού γύρω από τις άκρες για ένα πραγματικά αριστοκρατικό φινίρισμα. Τα πλακίδια κολλήθηκαν απευθείας στον καθρέφτη με πιστόλι κόλλας.

hometalk

Μεγάλος καθρέφτης μπάνιου σε διπλό πλαίσιο

Θέλετε να αντικαταστήσετε έναν γιγαντιαίο καθρέφτη μπάνιου; Ίσως θα προτιμούσατε ένα ντουλάπι ή ένα κομμό με καθρέφτη. Αυτή η DIY κατασκευή κάνει έναν απλό καθρέφτη πιο ενδιαφέρον. Προστέθηκε ένα χρήσιμο ντουλάπι και δεν χρειάστηκε να αφαιρεθεί ο καθρέφτης.

hometalk

Δημιουργήστε έναν καθρέφτη κλίσης

Οι καθρέφτες τοίχου είναι φανταστικοί για την αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου σε μικρότερα σπίτια, αλλά μπορεί να είναι ακριβοί. Αυτή η DIY κατασκευή για κεκλιμένο καθρέφτη είναι πολύ πιο προσιτή. Σανίδες πεύκων κόπηκαν στο μέγεθος του καθρέφτη για να γίνει το πλαίσιο και βάφτηκαν. Μετά ο καθρέφτης βιδώθηκε πάνω σε μια πλατιά σανίδα και ενώθηκε με το πλαίσιο.

hometalk

Παλαιώστε ένα πλαίσιο καθρέφτη

Η παλαιωμένη όψη σε ένα πλαίσιο καθρέφτη μπορεί να είναι εξαιρετική όταν γίνεται σωστά. Μπορούμε να έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα με το τρίψιμο και το βάψιμο του πλαισίου με ειδικά χρώματα.

hometalk

Δημιουργήστε έναν καθρέφτη μακιγιάζ με φώτα

Αν σας αρέσει η ιδέα ενός καθρέφτη μακιγιάζ με φώτα, τότε αυτό το έργο είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Είναι μια λαμπερή αλλά ρουστίκ εμφάνιση που αναμφισβήτητα έχει στυλ.

hometalk

20 υπέροχες ιδέες για να βάλετε τους καθρέφτες στον κήπο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Φυσικά Αποσμητικά σώματος που Μπορείτε να Φτιάξετε Σπίτι

4 Προβλήματα Υγείας που Μπορεί να Φανερώνουν τα Σημάδια από τις Κάλτσες