in , , , ,

Πώς να Μετατρέψετε μια Παλιά Συρταριέρα σε μια Διακοσμητική Στοίβα Βαλίτσες Vintage!

Πώς να Μετατρέψετε μια Παλιά Συρταριέρα σε μια Διακοσμητική Στοίβα Βαλίτσες Vintage!
Πώς να Μετατρέψετε μια Παλιά Συρταριέρα σε μια Διακοσμητική Στοίβα Βαλίτσες Vintage!

Σίγουρα θα έχετε δει στο διαδίκτυο και σε περιοδικά φωτογραφίες από vintage βαλίτσες που στοιβάζονται η μία πάνω από την άλλη και το πιο πιθανόν είναι ότι τις λατρέψατε. Υπάρχει κάτι σας κάνει να αναπολείτε τα ταξίδια και σας προκαλούν αναμνήσεις από μακρινά μέρη.

Πώς να Μετατρέψετε μια Παλιά Συρταριέρα σε μια Διακοσμητική Στοίβα Βαλίτσες Vintage!
Πώς να Μετατρέψετε μια Παλιά Συρταριέρα σε μια Διακοσμητική Στοίβα Βαλίτσες Vintage!

Αν έχετε μια παλιά συρταριέρα μην την πετάξετε, αλλά δείτε παρακάτω πως να την μετατρέψετε σε μια διακοσμητική στοίβα βαλίτσες.

Αναζητήστε βαλίτσες που είναι σκισμένες και έχουν λυγισμένα πλαίσια. Το μόνο που θέλετε είναι ο εξοπλισμός τους. Εάν οι κλειδαριές δεν κλείνουν μπορείτε απλώς να τις κολλήσετε.

20 ιδέες για να αυξήσετε το χώρο αποθήκευσης σε μικρές κρεβατοκάμαρες

Ξεκινήστε αφαιρώντας ό, τι είναι χρήσιμο από τις βαλίτσες. Λαβές, κλειδαριές, πόρπες, ιμάντες, κομμάτια δέρματος ακόμη και ετικέτες.

Αν μερικές λαβές είναι δύσκολο να αφαιρεθούν χρησιμοποιήστε κοπίδι και ψαλίδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφαιρέστε όλα τα συρτάρια και τα πόμολα.

Τρίψτε τη συρτάρια για να αφαιρέσετε το βερνίκι. Πριν βάψετε ή βερνικώσετε τη συρταριέρα, επιλέξτε μια παλέτα χρωμάτων που ταιριάζει ή συμπληρώνει την υπάρχουσα διακόσμηση σας. Ιδανικό είναι ένα σιωπηλό, ουδέτερο χρώμα ώστε να δημιουργήσει μια όμορφη όψη για την προβολή κάθε συρταριού.

Κάθε συρτάρι πρέπει να φαίνεται μοναδικό και να σχηματίζει ένα αρμονικό σύνολο. Γι’ αυτό πρέπει να περιοριστείτε στα χρώματα της ίδιας παλέτας ή να επιλέξετε ένα ή δύο χρώματα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε παραλλαγές τους. Επειδή η συρταριέρα έχει χρωματιστεί καφέ, τα συρτάρια βάφτηκαν με πιο ζεστούς τόνους.

Για έχετε την όψη πραγματικής βαλίτσας κολλήστε κομμάτια δέρματος για να καλύψετε τα συρτάρια. Οι αγκράφες από τις βαλίτσες ήταν τέλειες για να κρύψουν το μικρό κενό στις ενώσεις των δερμάτων.

Και εάν δεν έχετε αρκετά δερμάτινα κομμάτια για να καλύψετε ένα μακρύ συρτάρι και να κρύψετε τις ενώσεις, μπορείτε να μετατρέψετε ένα συρτάρι σε δύο βαλίτσες. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ αν οι βαλίτσες δεν ταιριάζουν. Μπορείτε να βάψετε το δέρμα και τον εξοπλισμό για να ταιριάζει με το συνδυασμό χρωμάτων σας.

Όλες οι λαβές τοποθετήθηκαν στο μπροστινό μέρος των συρταριών. Βεβαιωθείτε ότι τις έχετε ευθυγραμμίσει στο κέντρο των συρταριών πριν τις βιδώσετε.

Και οι κλειδαριές, οι πόρπες και οι ιμάντες κολλήθηκαν ή βιδωθήκαν.

Για να δημιουργήσετε ένα “χείλος” (το τμήμα που πηγαίνει το καπάκι πάνω από τη βαλίτσα), χρησιμοποιήστε ένα χάρακα και ένα μόνιμο μαρκαδόρο για να σχεδιάσετε μια γραμμή. Περίπου στο 1/3 της απόστασης από την κορυφή.

Δεν υπάρχει ολοκληρωμένη στοίβα με βαλίτσες χωρίς σφραγίδα ή αυτοκόλλητα από ταξίδια. Μερικές ετικέτες ή γραμματόσημα προσθέτουν vintage στυλ.

Προσθέστε ενδιαφέρουσες πινελιές και μην φοβάστε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τα σωστά κομμάτια. Κοιτάξτε φωτογραφίες από πραγματικές βαλίτσες και δοκιμάστε να μιμηθείτε την εμφάνιση. Κολλήστε με κόλλα και πινέζες κομμάτια δέρματος στις γωνίες μερικών συρταριών.

45 ιδέες αποθηκεύσης και εξοικονόμησης χώρου που θα σας καταπλήξουν! Μέρος 4ο

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ο Πολλαπλασιασμός Μπορεί να Είναι Τόσο Εύκολος με Αυτό το Κόλπο από την Ιαπωνία

Βρώμικη θάλασσα: Πώς θα καταλάβουμε αν τα νερά που κολυμπάμε είναι καθαρά ή βρώμικα