in , , , ,

5 Λόγοι για να Σταματήσετε να Ξυρίζετε το Σώμα σας

Ενώ η πλειονότητα των γυναικών ξυρίζετε, υπάρχει μια νέα τάση όπου οι γυναίκες βάζουν στην άκρη το ξυράφι τους. Παρότι το ξύρισμα είναι προσωπική επιλογή, υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για να σταματήσετε να το κάνετε και να δείτε αμέσως τις θετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι τρίχες του σώματός μας στην υγεία μας.

Μπορεί να σταματήσει οδυνηρά συγκάματα.

© shutterstock.com© depositphotos.com

Οι τρίχες του σώματός μας λειτουργούν ως προστατευτικό στρώμα και εμποδίζουν το δέρμα να συγκαεί, κάτι που είναι σημαντικό για περιοχές όπως οι μασχάλες μας. Αυτό σημαίνει ότι το ξύρισμα μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό του δέρματος λόγω τριβής, ακόμη και στο σχηματισμό θηλωμάτων.

Τα 7 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο ξύρισμα και πώς να διορθωθούν

Μπορεί να προστατεύσει από πολλά μικρόβια.

brightside.me

Οι τρίχες σταματούν πραγματικά τα επιβλαβή παθογόνα μικρόβια να εισέλθουν στο σώμα μας, ειδικά στην ηβική περιοχή, προστατεύοντας τις ευαίσθητες περιοχές μας. Μπορούν επίσης να αποτρέψουν μελανιές και ερεθισμούς, ειδικά αυτούς που προκαλούνται από την αποτρίχωση.

Θα απαλλαγείτε από στριμμένες τρίχες.

© EAST NEWS© shutterstock.com

Οι στριμμένες τρίχες δεν είναι μόνο ενοχλητικές, αλλά μπορούν επίσης να δημιουργήσουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία και να προκαλέσουν δυσφορία. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να μολυνθούν και να χρειαστείτε ιατρική φροντίδα.

Η θερμοκρασία του σώματός σας θα ρυθμιστεί καλύτερα.

© shutterstock.com© shutterstock.com

Όταν ξυρίζουμε το σώμα μας, χάνουμε έναν φυσικό ρυθμιστή θερμοκρασίας επειδή οι τρίχες συντελούν στη διατήρηση της θερμότητας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις μασχάλες και την ηβική περιοχή μας, όπου είναι πιο πυκνές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα.

© YakobchukOlena/easyfotostock/Eastnews© East News

Όχι μόνο το ξύρισμα μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά επίσης εξαντλεί την τσέπη σας. Αυτό οφείλεται σε κάτι που ονομάζεται «ροζ φόρος». Ουσιαστικά, τα γυναικεία προϊόντα φορολογούνται υψηλότερα από τα ανδρικά και αυτό είναι εμφανές στην διαφορά τιμής μεταξύ ανδρικών και γυναικείων ξυραφιών.

Ένα τρομερό κολπάκι για σταματήσει η αιμορραγία από το ξύρισμα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

5 καλαμωτές μπαλκονιού που αγαπήσαμε!

10 Ιδέες Διακόσμησης που Είναι Απελπιστικά Ξεπερασμένες