in , ,

19 Αλλαγές που θα Ανεβάσουν το Σπίτι σας σε Άλλο Επίπεδο

19 Αλλαγές που θα Ανεβάσουν το Σπίτι σας σε Άλλο Επίπεδο
19 Αλλαγές που θα Ανεβάσουν το Σπίτι σας σε Άλλο Επίπεδο

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους και μελέτες, η αλλαγή του περιβάλλοντος βοηθά να τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τη ρουτίνα, προβλήματα και δυσκολίες, να σταματήσουν να αισθάνονται κατάθλιψη και να δουν τον κόσμο από διαφορετική οπτική γωνία. Μετά οι άνθρωποι συχνά έχουν καλύτερη διάθεση, αισθάνονται ανανεωμένοι, αρχίζουν να σκέφτονται θετικά και η φαντασία τους λειτουργεί καλύτερα βοηθώντας τους να γίνουν πιο δημιουργικοί. Για να προσφέρετε νέα ενέργεια στη ζωή σας, δεν χρειάζεται απαραίτητα να αλλάξετε τη δουλειά σας ή να πάτε στο εξωτερικό. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξετε την εμφάνιση του σπιτιού σας.

Άσπρο χρώμα, φυσικό ξύλο και ανοιχτές οροφές μετατρέπουν τον χώρο σας σε εξαιρετικό μέρος για να πιείτε καφέ το πρωί.

19 Αλλαγές που θα Ανεβάσουν το Σπίτι σας σε Άλλο Επίπεδο
© Jen Bertrand Design / twitter

Λίγο φως του ηλίου, λουλούδια και ένα ωραίο χαλί στην εξώπορτα θα αποτρέψουν το χολ εισόδου να φαίνεται βαρετό και μουντό.

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 12 Τρόπους ώστε το Σπίτι σας να Φαίνεται Καλύτερο Χωρίς να Αγοράσετε Τίποτα

© laureltracehome / instagram

Εάν βάψετε ένα μπάνιο λευκό, θα το κάνετε να φαίνεται οπτικά μεγαλύτερο. Μικρά ράφια με λουλούδια, ξύλινο πάτωμα και λέξεις στον τοίχο δημιουργούν μια ωραία χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

© realremodels / instagram

Αντικαταστήστε τα ντουλάπια κουζίνας με ανοιχτά ράφια και η κουζίνα σας θα γίνει πιο ευρύχωρη αμέσως. Το λευκό χρώμα όχι μόνο θα φωτίσει το χώρο αλλά χρησιμεύει ως ένα υπέροχο υπόβαθρο για νέα ράφια. Μπορείτε να προσθέσετε φωτεινά χρώματα τοποθετώντας όμορφα πιάτα ή γυάλινα βάζα για ζάχαρη, ρύζι, αλάτι και άλλα.

© therealswfl / instagram

Τα ανοιχτά ράφια αντί για τα τεράστια ντουλάπια μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο ανοιχτό και φωτεινό. Ένα όμορφο βαθύ χρώμα στον τοίχο είναι ένα υπέροχο φόντο για χαριτωμένες λεπτομέρειες. Και αν δεν υπάρχει άμεσο ηλιακό φως μπορείτε να ζήσετε χωρίς κουρτίνες ώστε ο χώρος να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερος.

© melisaclementdesigns / instagram

Το λευκό χρώμα είναι κομψό, φωτεινό και μετά την αλλαγή το δωμάτιο θα φαίνεται διπλάσιο.

© leclairdecor / instagram

Για να μοιάζει η σοφίτα με πολυτελές διαμέρισμα τοποθετήστε έναν ξύλινο τοίχο που χωρίζει το χώρο με μια τεράστια συρόμενη πόρτα.

© realremodels / instagram

Για να μετατρέψετε μια παλιά τραπεζαρία σε μια κουζίνα στούντιο τοποθετήστε κομψούς πίνακες, χρωματιστά γυαλικά και διακοσμητικά αντικείμενα.

© realremodels / instagram

Μερικές φορές, ένα μεγάλο δωμάτιο αντί για 2 μικρά είναι η καλύτερη επιλογή. Αν όμως δεν θέλετε μια τόσο μεγάλη αλλαγή, βάψτε λευκούς τους τοίχους και τα τούβλα με ένα σκουρότερο χρώμα. Και φυσικά, τα φυτά μπορούν να κάνουν ακόμη και το πιο μουντό χώρο να φαίνεται ζωντανός.

© charcoalandteak / instagram

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε μια κουζίνα είναι να αλλάξετε το χρώμα ή να αφαιρέσετε πράγματα, όπως ένα ψυγείο.

© homesteadkitchens / instagram

Ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε τη διάθεση και να τονώσετε τη δημιουργικότητα είναι η αλλαγή του χρώματος στους τοίχους.

© melisaclementdesigns / instagram

Ο μινιμαλισμός και τα απλά χρώματα είναι πάντα οι καλύτερες επιλογές. Το λευκό χρώμα λεκιάζει εύκολα, αλλά φαίνεται τέλειο σε ένα δωμάτιο με πολλές μικρές μαύρες λεπτομέρειες.

© leclairdecor / instagram

Αντί για βαρετά πλακάκια στον τοίχο, υπάρχει ματ περλέ χρώμα. Είναι ένα υπέροχο φόντο για φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής, χρωματιστές πετσέτες και μπουρνούζια. Και μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι τα αρχικά πάνω από τους γάντζους πετσετών.

© harrishouses2homes / instagram

Εάν θέλετε μια μεγάλη αλλαγή στο μπάνιο σας, μπορείτε να επιλέξετε έναν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό.

© leclairdecor / instagram

Γιατί να μην φτιάξετε έναν ψεύτικο τοίχο από τούβλα στο μπάνιο; Μικρές γλάστρες και αυτοκόλλητα διακοσμητικά πλακάκια στο πάτωμα θα κάνουν το μπάνιο να φαίνεται καινούργιο.

© ourhavenbliss / instagram

Για να ζωντανέψετε το σαλόνι επιλέξτε φυσικά στοιχεία, όπως ένα ξύλινο πάτωμα, ένα πλεκτό καλάθι, ένα δέντρο και πίνακες ζωών και τοπίων.

© prettyoliveinteriors / instagram

Είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι αυτή είναι η ίδια ντουλάπα. Χάρη σε αυτές τις πόρτες, όλα έχουν τώρα τον δικό τους χώρο και μοιάζει περισσότερο με εκθεσιακό χώρο παρά μια ντουλάπα.

© modernglamhome / instagram

Οι όμορφες πολύχρωμες λεπτομέρειες είναι βασικά κόλπα για να αλλάξουν έναν χώρο. Οι μικροί καθρέφτες, αυτοκόλλητα διακοσμητικά πλακάκια στο πάτωμα, ένα ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, ένα καλάθι για ρούχα και ένα ράφι με λουλούδια είναι όλα εξαιρετικές πινελιές.

© curiodesign.studio / instagram

Αυτό το μπάνιο ήταν μικρό, στενό και βρώμικο άλλα μεταμορφώθηκε με συνδυασμό διακοσμητικών κόλπων. Πρώτα, χρησιμοποιήθηκαν γκρι-μπλε χρώματα και πλακάκια με σχέδια. Ο ένας τοίχος βάφτηκε με ήρεμο χρώμα και τοποθετήθηκε ταπετσαρία φωτογραφία στους άλλους, δημιουργώντας μια άπειρη προοπτική.

© ALE design / facebook

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ: Ο καλύτερος τρόπος για να γυαλίσει το τζάκι και να καθαρίσετε τα Τούβλα του

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Φυτά που Δημιουργούν το Τέλειο Μικροκλίμα στο Σπίτι

3 Τρόποι να Χρησιμοποιήσετε Παλιά Τζιν στον Κήπο