in , , , ,

10 Τρόποι να Μυρίζετε Ωραία Ακόμα κι αν Δεν Έχετε προλάβει να κάνετε μπάνιο

Το ντους είναι σημαντικό για να παραμείνουμε καθαροί και χωρίς οσμές. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που απλά δεν έχουμε χρόνο για ντους, για παράδειγμα, ενώ ταξιδεύουμε. Όταν συμβαίνει αυτό, είναι καλό να διατηρούμε κάποιες συνήθειες για να μην μυρίζουμε άσχημα.

Χρησιμοποιήστε λάδια σώματος

brightside

Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα αρωματικό λάδι σώματος από άρωμα επειδή η μυρωδιά του διαρκεί περισσότερο στο δέρμα σας. Επίσης, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα πιο διακριτικό άρωμα, με μια πιο φυσική μυρωδιά, και να το τρίψετε στο δέρμα σας όλη την ημέρα.

8 Δοκιμασμένες Μέθοδοι για την Πρόληψη της Υπερβολικής Εφίδρωσης

Χρησιμοποιήστε μωρομάντηλα

brightside

Τα μωρομάντηλα είναι μια καλή επιλογή για να σας κάνουν να αισθάνεστε καθαροί σε κάποιο βαθμό, καθώς μπορούν να εξαλείψουν τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για τις κακές μυρωδιές.

Χρησιμοποιήστε επιπλέον ψεκάσματα αποσμητικού

brightside

Η χρήση αποσμητικού βοηθά να εξαλείψετε τη μυρωδιά του ιδρώτα σας. Επιπλέον ψεκάσματα μπορούν να μεγιστοποιήσουν την επίδρασή του καθώς και να σκοτώσουν βακτήρια.

Αλλάξτε εσώρουχα

brightside

Ιδρώνετε πολύ γύρω από τα ευαίσθητα σημεία σας. Η αλλαγή εσωρούχων μπορεί να ελαχιστοποιήσει την άσχημη μυρωδιά που προέρχεται από την εφίδρωση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αλλάξτε κάλτσες

brightside

Τα πόδια είναι ένα από τα μέρη του σώματος που ιδρώνουν περισσότερο, προκαλώντας μια πολύ δυσάρεστη μυρωδιά. Η τακτική αλλαγή κάλτσας θα ελαχιστοποιήσει την άσχημη οσμή. Είναι επίσης καλή ιδέα να προσθέσετε ταλκ πούδρα στα παπούτσια σας.

Αποφύγετε τα τρόφιμα με κρεμμύδι, σκόρδο και μπαχαρικά

brightside

Είμαστε αυτό που τρώμε και αυτά τα τρόφιμα μπορούν να εντείνουν την άσχημη μυρωδιά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερα να τρώτε λαχανικά και φρούτα.

Αποφύγετε τα στενά ρούχα

brightside

Τα στενά ρούχα μπορούν να ζεστάνουν διάφορα μέρη του σώματος, προκαλώντας εφίδρωση με αποτέλεσμα την άσχημη μυρωδιά. Τα χαλαρά ρούχα θα σας βοηθήσουν να μείνετε πιο φρέσκοι.

Χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν

brightside

Το ξηρό σαμπουάν θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας και θα εμποδίσει να φαίνονται λιπαρά. Θα δώσει στα μαλλιά σας μια πιο φρέσκια όψη και μυρωδιά.

Φορέστε κορδέλες και μαντίλες

brightside

Σε περίπτωση που ξεμείνετε από ξηρό σαμπουάν, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε χοντρές κορδέλες και μαντίλες για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας στη θέση τους. Η επιλογή ενός κατάλληλου χτενίσματος θα καλύψει τη βρωμιά και την άσχημη μυρωδιά των μαλλιών σας.

Ενυδατώστε το δέρμα σας

brightside

Η ενυδάτωση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μυρίζετε πιο ωραία. Θα πρέπει να πίνετε άφθονο νερό και να χρησιμοποιείτε καλές κρέμες σώματος για να ενυδατώσετε το δέρμα σας.

Μικρά μυστικά για να μυρίζουν όμορφα τα παπούτσια σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Λίφτινγκ στο σπίτι: Ο απλός τρόπος για να αλλάξετε το σχήμα του προσώπου σας μετά τα 40 [βίντεο]

8 Φυσικά Αφαιρετικά Λεκέδων για Γρήγορο και Εύκολο Καθάρισμα και για διάφορους δύσκολους λεκέδες!