in , , ,

Λίφτινγκ στο σπίτι: Ο απλός τρόπος για να αλλάξετε το σχήμα του προσώπου σας μετά τα 40 [βίντεο]

Το περίγραμμα του προσώπου σας έχει χαλαρώσει; Είστε μια γυναίκα μετά τα 40 και παρατηρείται ότι το σχήμα του προσώπου σας έχει αλλάξει; Δυστυχώς με το πέρασμα του χρόνου χάνεται το περίγραμμα στο κάτω μέρος του προσώπου. Η αίσθηση λύπης είναι μέρος της «διαδικασίας ωρίμανσης» που πολλές γυναίκες.

Το βίντεο που ακολουθεί έχει σχεδιαστεί για να επικεντρωθεί σε αυτό ακριβώς τα σημείο γήρανσης. Παρουσιάζει άσκηση που αλλάζει το σχήμα του προσώπου μετά τα 40.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο 1 με 3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε παράλληλα με τις άλλες, καθημερινές μεθόδους φροντίδας της επιδερμίδας σας, με καλλυντικά προϊόντα.

Σφίγγει το Δέρμα Καλύτερα από Botox: Φυσική Μάσκα Προσώπου που σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια Νεότερη!

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Καταστράφηκε έργο του Μουρίγιο – Μετά από αποτυχημένη εργασία συντήρησης

10 Τρόποι να Μυρίζετε Ωραία Ακόμα κι αν Δεν Έχετε προλάβει να κάνετε μπάνιο