in , , ,

10 Οικονομικοί Τρόποι για να Αλλάξετε το Σπίτι σας

Η αλλαγή διακόσμησης μπορεί να είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Ωστόσο, εάν φερθείτε έξυπνα είναι δυνατό να αλλάξετε το σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικούς εύκολους τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας πιο όμορφο και άνετο χωρίς να πραγματοποιήσετε μια σοβαρή οικονομική επένδυση.

12 Οικονομικοί Τρόποι για να Μετατρέψετε Απλά Έπιπλα IKEA σε Πολυτελή

Χρησιμοποιήστε κορνίζες όχι μόνο για φωτογραφίες

© depositphotos© depositphotos© depositphotos

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια κορνίζα γύρω από έναν υπερμεγέθη καθρέφτη ή μια τηλεόραση. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε DIY κορνίζες για πρίζες και διακόπτες. Αυτό το τέχνασμα μπορεί να κάνει το χώρο σας να φαίνεται πιο πλούσιος, μετατρέποντας ένα συνηθισμένο διαμέρισμα σε ένα κομψό παλάτι.

Χωροθετήστε το σπίτι σας

© depositphotos© depositphotos

Η διακριτική χωροθέτηση προσθέτει άνεση και ιδιωτικότητα σε ένα σπίτι. Δεν χρειάζεται να χτίσετε φράχτες ή να αγοράσετε βαριές βιβλιοθήκες και ράφια ως διαχωριστική μονάδα. Αρκεί να βάψετε μερικούς τοίχους σε διαφορετικά χρώματα ή να βάλετε δάπεδο linoleum στο πάτωμα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για στούντιο και μικρά διαμερίσματα.

Διακοσμήστε απλά αντικείμενα

© depositphotos© depositphotos

Τα συνηθισμένα πράγματα μπορούν να γίνουν το επίκεντρο ενός χώρου αν απλά αλλαχτούν λίγο. Ένας νέος πολυέλαιος κοστίζει πολλά χρήματα. Ως φθηνότερη επιλογή, βάψτε το σκελετό του πολυελαίου σας και σχεδιάστε κάτι στους λαμπτήρες. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα με απλές συρταριέρες.

Αλλάξτε το κεφαλάρι του κρεβατιού

© depositphotos© depositphotos

Ένα κρεβάτι είναι σημείο εστίασης σε κάθε υπνοδωμάτιο και το κεντρικό κομμάτι της διακόσμησης του δωματίου. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στο κεφαλάρι και θα δείτε πώς μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το εσωτερικό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αλλάξτε τα πόμολα στις πόρτες

© depositphotos© depositphotos

Αλλάξτε τα πόμολα στις πόρτες και τις λαβές των ντουλαπών, των ντουλαπιών και των συρταριέρων. Δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο και θα αλλάξετε την όψη του σπιτιού σας.

Τονίστε πράγματα που δεν μπορείτε να κρύψετε

© depositphotos© depositphotos

Πολλοί εσωτερικοί χώροι έχουν πράγματα που χαλούν όλη την εμφάνιση ενός δωματίου, αλλά δεν μπορούν να αφαιρεθούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι προσπαθούν να τα κρύψουν. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει ένα παλιό καλοριφέρ, μπορείτε να το μετατρέψετε σε έργο τέχνης απλώς ζωγραφίζοντας το.

Πηγαίνετε ψηλότερα

© depositphotos© depositphotos

Εάν υπάρχει έλλειψη χώρου και θεωρείται ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μετακόμιση σε άλλο διαμέρισμα, τότε μια συνηθισμένη σκάλα μπορεί να σας σώσει. Μην φοβάστε να τοποθετήσετε ψηλά ράφια ακριβώς κάτω από την οροφή. Δεν θα υπάρχει σκόνη και θα έχετε πολύ περισσότερο χώρο.

Τοποθετήστε διακοσμητικά πάνελ

© depositphotos© depositphotos

Τα σύγχρονα διακοσμητικά πάνελ είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και όλοι μπορούν να τα αγοράσουν. Μπορούν να βαφτούν, να τοποθετηθούν στους τοίχους ή ακόμα και να καλύψουν αιχμηρές γωνίες. Μοιάζουν με πολυτελή ξυλογλυπτική, προσθέτοντας κομψότητα σε οποιοδήποτε εσωτερικό.

Μην κάνετε περίπλοκα ταβάνια

© depositphotos© depositphotos

Μερικές φορές, η απλούστερη και φθηνότερη επιλογή είναι η σωστή. Μην ασχοληθείτε με τη χρήση ψευδοροφών και ελαστικών οροφών: κοστίζουν πολύ και κλέβουν 4-7 εκατοστά από το ύψος ενός δωματίου. Αντί να περιπλέξετε τα πράγματα, απλώς ασταρώστε και βάψτε το ταβάνι. Αγοράστε έναν όμορφο φωτισμό με τα χρήματα που θα έχετε εξοικονομήσει.

Δημιουργήστε ψευδαισθήσεις

© depositphotos© depositphotos

Οι καθρέφτες είναι οι καλύτεροι βοηθοί στην τέχνη της ψευδαίσθησης. Βάλτε πολλούς καθρέφτες σε έναν τοίχο καθώς είναι μια καλή εναλλακτική λύση για φωτογραφίες, αφίσες ή εικόνες. Επιπλέον, θα προσθέσουν περισσότερο φως και ογκο στο εσωτερικό, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μικρά διαμερίσματα.

3 Οικονομικοί Τρόποι να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας σαν Διασημότητα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τα Καλύτερα Φρούτα για Διαβητικούς και Πόσα Πρέπει να Τρώτε

16 Τρόποι για να Σώσετε ένα “Νεκρό” Φυτό