in , ,

Οι Δερματολόγοι Συμβουλεύουν Πως να Μειώσετε την Κυτταρίτιδα

Μπορείτε να περάσετε όλη σας τη ζωή να πολεμάτε την κυτταρίτιδα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη γενετική που σημαίνει ότι καμία διατροφή ή άσκηση δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να την ελαχιστοποιήσετε και να κάνετε τους γλουτούς σας να φαίνονται πιο καλλίγραμμοι.

Βαθύ μασάζ

© depositphotos.com

Χρησιμοποιεί μια ειδική συσκευή κενού και ρολά. Οι δερματολόγοι λένε ότι μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία του αίματος και να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα αποτελέσματα δεν διαρκούν.

Μία απλή τεχνική για να δείτε αλλαγή με την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ μέσα σε μόλις έναν μήνα

Για να διατηρήσετε τα καλά αποτελέσματα, πρέπει να κάνετε τακτικές συνεδρίες, όπως μία φορά την εβδομάδα, για παράδειγμα. Αλλά το πραγματικό μειονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι η τιμή της καθώς θα ξοδέψετε πολλά χρήματα για να κάνετε συνεδρίες κάθε εβδομάδα.

Κρέμες

© shutterstock.com

Δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας είναι αποτελεσματικές. Αλλά μπορούν να ενυδατώσουν το δέρμα σας, ώστε να φαίνεται πιο σφριγηλό. Οι γλουτοί σας θα φαίνονται καλύτερα, αλλά δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτό καθώς οι δερματολόγοι είναι σίγουροι είναι ότι δεν παρέχουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να τις δοκιμάσετε, προτείνουν να αγοράσετε μια οικονομική κρέμα και να την χρησιμοποιήστε για 8 εβδομάδες.

Βούρτσισμα σώματος

© shutterstock.com

Το ξηρό βούρτσισμα πρέπει να παραλείπεται κάθε φορά που υπάρχει λοίμωξη του δέρματος, διαφορετικά, κινδυνεύετε να εξαπλώσετε τα μικρόβια. Αρκεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Εάν το δέρμα σας είναι πολύ ερεθισμένο, κάντε ένα βούρτσισμα λιγότερο συχνά ή σταματήστε εντελώς. Μπορείτε να διαλέξετε οποιαδήποτε βούρτσα από φυσικά υλικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πώς να κάνετε στεγνό βούρτσισμα:
Βουρτσίστε το δέρμα σας χρησιμοποιώντας δεξιόστροφες κινήσεις. Δείτε την παραπάνω εικόνα.
Χρησιμοποιήστε ελαφριά πίεση όπου το δέρμα είναι λεπτό και βουρτσίζετε πιο σκληρά σε παχύτερο δέρμα.
Μετά το στεγνό βούρτσισμα, κάντε ένα δροσερό ντους για να αφαιρέσετε τυχόν ξηρό δέρμα. Στη συνέχεια, απλώστε λίγο λάδι για να λειαίνεται το δέρμα.

Συσκευές ραδιοσυχνοτήτων (RF)

© shutterstock.com

Η έρευνα έχει δείξει ότι οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων είναι αποτελεσματικές στη μείωση της κυτταρίτιδας. Σε μια έρευνα, 16 άτομα υποβλήθηκαν σε αυτή τη θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια 6 εβδομάδων και σημειώθηκε μείωση κατά 71,87% στην περιφέρεια του μηρού και μείωση κατά 25% της κυτταρίτιδας.

Χρησιμοποιώντας ενέργεια RF για τη θέρμανση του λίπους, το δέρμα σας συσφίγγεται και αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, η οποία με την πάροδο του χρόνου βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Επαγγελματική θεραπεία

© shutterstock.com

Ορισμένες ειδικές θεραπείες που πραγματοποιούνται από δερματολόγους μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικές στη μείωση της κυτταρίτιδας. Μια από τις πιο επιτυχημένες και γνωστές είναι η μεσοθεραπεία καθώς διαλύει τις ζώνες που προκαλούν κυτταρίτιδα. Αλλά φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν υποβληθείτε σε αυτήν τη θεραπεία.

Μελετήθηκαν 232 ασθενείς και το 99% από αυτούς ήταν ικανοποιημένοι. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και 2 χρόνια και παρατηρήθηκε βελτίωση ακόμη και μετά από μία συνεδρία.

Πέντε λόγοι που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα από το πουθενά και μια φυσική κρέμα που κάνει θραύση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μύθοι και Αλήθειες για τα κουνούπια! BONUS Παγίδα!

25 Κομψά IKEA Hacks Ταμπουρέδες και Πουφ