in , , , ,

54 Έξυπνες Ιδέες για να Οργανώσετε το Σπιτικό Γραφείο

Εάν εργάζεστε στο σπίτι, τότε μπορεί να έχετε ένα γραφείο ή τουλάχιστον κάποια γωνιά που πρέπει να το οργανώσετε έξυπνα, ειδικά εάν είναι μικρό ώστε να βρίσκετε εύκολα ό, τι χρειάζεστε και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Φτιάξτε διαχωριστικά για διάφορα είδη γραφείου στα συρτάρια σας. Αν έχετε κουτιά ή ξύλινα κιβώτια για αποθήκευση μπορείτε να τα βάψετε με διαφορετικά χρώματα ή να γράψετε τι υπάρχει μέσα. Για να εμπνευστείτε, δείτε παρακάτω 54 Έξυπνες Ιδέες για να Οργανώσετε το Σπιτικό Γραφείο!

Ράφια και μονάδες αποθήκευσης

Τα ράφια και οι μονάδες αποθήκευσης είναι πολύ σημαντικές για να διατηρείται το σπιτικό γραφείο σας καλά οργανωμένο. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε όλα στα συρτάρια του γραφείου σας, σε διάφορα ντουλάπια, σε ράφια στους τοίχους, ακόμη και σε καροτσάκια και κινητές μονάδες για να τα μετακινήσετε εύκολα όταν τα χρειάζεστε. Τα ανοιχτά ράφια θα σας προσφέρουν πολύ χώρο αποθήκευσης ενώ η κρυφή αποθήκευση θα διατηρήσει τον χώρο σας πολύ κομψό και τακτοποιημένο.

Θήκες αποθήκευσης

Οι θήκες αποθήκευσης θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε μικρά πράγματα. Ξεκινήστε από στυλό και μολύβια. Βάλτε τα σε βάζα, οργανώστε έγγραφα και αρχεία σε ειδικές θήκες που μπορούν να τοποθετηθούν στο γραφείο ή το δάπεδο. Χρησιμοποιήστε τοίχους, δάπεδο ακόμη και την οροφή για να τοποθετήσετε διάφορες θήκες.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αγαπάτε τα Γεράνια; ΤΩΡΑ είναι η εποχή τους!

Αγαπάτε τα Γεράνια; ΤΩΡΑ είναι η εποχή τους!

5 Ασκήσεις για να Τονώσετε το Σαγόνι σας Χωρίς Αισθητική Επέμβαση