in , , ,

3 Συμβουλές για να Επιλέξετε ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ και 25 Ιδέες!

Η τραπεζαρία καθορίζει το στυλ και ολόκληρο το χώρο σας οπότε η επιλογή του πρέπει να γίνει προσεκτικά. Η ερεύνα αγοράς μπορεί να διαρκέσει από μια ημέρα έως μερικές εβδομάδες, ανάλογα με τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσετε κάθε μέρα και πόσες επιλογές επιλέγετε να αξιολογήσετε. Μερικές φορές βρίσκετε ακριβώς το σωστό κομμάτι αμέσως και μερικές φορές χρειάζεται λίγο παραπάνω. Μερικές φορές θα θέλατε να την φτιάξετε μόνοι σας γιατί είτε είναι πολύ ακριβή είτε δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε. Για να σας βοηθήσουμε, δείτε παρακάτω 3 Συμβουλές για να Επιλέξετε Τραπεζαρία και 25 Ιδέες για να εμπνευστείτε.

Υπολογίστε το μέγεθος του χώρου της τραπεζαρίας

Το πιο καθοριστικό χαρακτηριστικό της τραπεζαρίας είναι το μέγεθός της οπότε μετρήστε το χώρου στον οποίο σκοπεύετε να την τοποθετήσετε. Εάν θέλετε περισσότερο ελεύθερο χώρο προτιμήστε επεκτάσιμες τραπεζαρίες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αφαιρέσετε ένα ή να αναδιπλώσετε ένα κομμάτι της όταν θέλετε επιπλέον χώρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μικρότερους χώρους.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ: 32 Εκπληκτικές Ιδέες για να εντυπωσιάσετε!

Επιλέξτε στυλ και υλικό

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε το στυλ που θέλετε σε τραπεζαρία. Όλες έχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες στα υλικά και την κατασκευή τους που κάνουν ορισμένα στυλ καλύτερα για συγκεκριμένους τύπους διακόσμησης. Η κλασική διακόσμηση ταιριάζει με ξύλινες τραπεζαρίες από μαόνι. Στα μοντέρνα σπίτια ταιριάζει μινιμαλιστικό και μοντέρνο στιλ. Η βιομηχανική διακόσμηση ταιριάζει με τραπεζαρία που χρησιμοποιεί μεταλλικά στοιχεία, όπως πόδια από ανοξείδωτο ατσάλι.

Λεπτομέρειες

Πολλά σπίτια δεν έχουν καθορισμένο χώρο τραπεζαρίας. Αντ’ αυτού, τον δημιουργείτε όπου κι αν βάλετε το τραπέζι. Τα μικρότερα και απλοποιημένα τραπέζια συνήθως ταιριάζουν καλύτερα καθώς δεν γεμίζουν τον χώρο. Αντικείμενα όπως ένα χαλί μπορεί να δείξει πιο συμμαζωμένο τον χώρο.

24 Μοναδικές Διακοσμητικές Επιγραφές για την Κουζίνα και την Τραπεζαρία

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Γάτες των Οποίων οι Ζωές Είναι πιο Συναρπαστικές από ένα Reality Σόου

4 Κόλπα για Κινητά που θα σας ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ!

4 Κόλπα για Κινητά που θα σας ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ!