in , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 5 Τάσεις Διακόσμησης Τραπεζαρίας για το 2020 και 25 Ιδέες

Αν και μπορείτε να πείτε ότι έχει φύγει η μόδα για ξεχωριστό δωμάτιο τραπεζαρίας, πιθανότατα έχετε σε κάποιο χώρο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 Τάσεις Διακόσμησης Τραπεζαρίας για το 2020 και 25 Ιδέες για να δοκιμάσετε.

Στρογγυλά τραπέζια

Αν ψάχνετε για καινούργιο τραπέζι, επιλέξτε στρογγυλό γιατί είναι μικρότερο, πιο φιλόξενο και μπορεί εύκολα να ταιριάξει με το χώρο σας.

Πάγκοι

Οι πάγκοι έχουν περισσότερο χώρο καθισμάτων και αυτό είναι που χρειάζεστε! Θα ταιριάξουν με τον υπόλοιπο χώρο δημιουργώντας μια συνεκτική εμφάνιση και θα προσθέσουν μια πινελιά ρουστίκ στιλ αν επιλέξετε ξύλινα ή κάποια άλλα στυλ ανάλογα με την εμφάνιση των πάγκων.

Πολύχρωμες καρέκλες

Το 2020 έχει να κάνει με τα χρώματα. Οι πολύχρωμες καρέκλες, τα σκαμπό και τα παγκάκια είναι ό, τι χρειάζεστε για να δώσετε μια φρέσκια και μοντέρνα αίσθηση στο χώρο της τραπεζαρίας σας.

Ανακατέψτε και ταιριάξτε

Όλα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας κομμάτια δεν χρειάζεται να είναι τα ίδια. Αναμείξτε και ταιριάξτε διαφορετικά στυλ, σχέδια και μεγέθη. Επιλέξτε ένα κεντρικό κομμάτι και διακοσμήστε γύρω από αυτό για να δώσετε στην τραπεζαρία σας μια φρέσκια, μοντέρνα όψη.

Φυτά

Τα φυτά θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στο σπίτι γιατί όχι μόνο παρέχουν φρέσκο αέρα, αφαιρώντας τα αλλεργιογόνα στον αέρα, αλλά προσθέτουν επίσης χρώμα και μοτίβο. Καθώς η κοινή τάση είναι η πρασινάδα σε εσωτερικούς χώρους, τα φυτά σε είναι επίσης απαραίτητα. Δεν χρειάζεται μόνο να προσθέσετε ένα ή δύο φυτά, αλλά να αγκαλιάσετε το δωμάτιο γεμίζοντας γωνίες με όσο το δυνατόν περισσότερα φυτά. Θα φέρετε τη φύση στο τραπέζι σας και ο χώρο σας θα ζωντανέψει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

25 Φωτιστικά Τραπεζαρίας που θα Τραβήξουν την Προσοχή

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Που είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. [Guide]

13 Εναλλακτικά Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια