in , ,

25 Μοναδικές Ιδέες για Πάγκους Κουζίνας

Αν θέλετε να ανακαινίσετε λίγο την κουζίνα σας αλλά δεν έχετε αποφασίσει ακόμα πώς να το κάνετε αυτό, υπάρχει μια ωραία ιδέα για εσάς – αλλάξτε τους πάγκους σας! Αυτό δεν είναι τόσο δαπανηρό όσο η αλλαγή των ντουλαπιών, είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο και θα δώσει στην κουζίνα σας μια νέα και φρέσκια εμφάνιση. Αλλά μην επιλέξετε τα συνηθισμένα αλλά δώστε στο χώρο σας μια μοναδική και εξατομικευμένη όψη με τις τολμηρές ιδέες που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς!

Πάγκοι Terrazzo (Μωσαϊκό)

Το Terrazzo είναι ένα μοντέρνο υλικό που πρέπει να επιλέξετε. Είναι φωτεινό, τολμηρό και δίνει χρώμα και μοτίβο που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για να δώσετε μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση σε έναν ουδέτερο χώρο. Το Terrazzo δεν είναι ακριβό, κοστίζει λιγότερο από μάρμαρο ή πέτρα και είναι μοντέρνο. Είναι επίσης πολύ ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση κα δεν απαιτούνται ειδικά φινιρίσματα.

Βαρεθήκατε τις Λευκές Κουζίνες; Ανακαλύψτε τo Πράσινο!

Πάγκοι από μάρμαρο

Οι μαρμάρινοι πάγκοι είναι κλασικοί, φαίνονται πάντα εντυπωσιακοί και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς χρωματισμούς για να ταιριάξουν στο χώρο σας. Το μάρμαρο είναι αρκετά ακριβό, αλλά είναι πολύ κομψό και θα δώσει μια πολυτελή αίσθηση σε οποιοδήποτε χώρο. Εκτός από αυτό, είναι πολύ ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό.

Άλλοι πάγκοι

Ποιες άλλες ιδέες μπορούν να κάνουν την κουζίνα σας ασυνήθιστη; Πολύχρωμα πλακάκια με διάφορα σχέδια και χρώματα είναι μια επιλογή φιλική για τα οικονομικά σας και θα δώσει χρώμα και μοτίβο στο χώρο σας. Οι πολύχρωμοι εποξικοί πάγκοι και τα βαμμένα ξύλινα θα ξεχωρίσουν αν και δεν είναι πολύ ανθεκτικοί.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οι Σκούρες Κουζίνες είναι η Τελευταία Τάση Διακόσμησης

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καρχαρίας έκανε την εμφάνιση του στην Ζάκυνθο στον κόλπο του Λαγανά! [ΒΙΝΤΕΟ]

Καρχαρίας έκανε την εμφάνιση του στην Ζάκυνθο στον κόλπο του Λαγανά! [ΒΙΝΤΕΟ]

25 Όμορφες Ιδέες Ισπανικής Διακόσμησης Σπιτιού