in , ,

Οι Νέες Αιώρες της IKEA θα Αλλάξουν το Καλοκαίρι σας

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη χαλάρωση όταν κουνιέστε πέρα-δώθε σε μια αιώρα ενώ κοιτάζετε τον ουρανό, διαβάζετε ή κοιμάστε. Ο καιρός είναι πιο καλός και η ΙΚΕΑ κυκλοφόρησε νέες αιώρες για να απολαύσουμε το καλοκαίρι.

Η νέα ριγέ αιώρα της σουηδικής αλυσίδας ονομάζεται Solblekt και δημιουργεί αμέσως εικόνες ηλιόλουστων θερινών ημερών. Διατίθεται σε πράσινο, κίτρινο, μπλε – πορτοκαλί και λευκό – μπλε με ανθεκτικό ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Εάν το ριγέ ύφασμα είναι λίγο πολύ παραλιακό για τα γούστα σας, η Ikea πωλεί μια άλλη αιώρα που ονομάζεται Risö σε πορτοκαλί ή πράσινο χρώμα. Έρχεται με άγκιστρα για κρέμασμα στα άκρα για δέσιμο, καθώς και μια πλαϊνή θήκη για την αποθήκευση σνακ, βιβλίων, γυαλιών ηλίου και οτιδήποτε άλλο θέλετε να έχετε.

Είτε προτιμήσετε μονοχρωμία είτε ριγέ, αυτές οι αιώρες είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν το καλοκαίρι σας. Και δεν χρειάζεται να έχετε πίσω αυλή για να την απολαύσετε. Εάν έχετε χώρο, τοποθετήστε τη στο σαλόνι σας και ανοίξτε ένα παράθυρο.

Το IKEA Κυκλοφόρησε τη Συνταγή για τα Διάσημα Καφεδάκια τους

*Το παρόν άρθρο δεν είναι διαφημιστικό. Η συντακτική μας ομάδα επιλέγει μεμονωμένα προϊόντα που θεωρεί χρήσιμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το καλύτερο καθαριστικό Χαλιών που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με 2 Υλικά!

25 Ιδέες ΒΙΟΦΙΛΙΚΗΣ Διακόσμησης Σπιτιού