in , , , , ,

25 Ιδέες ΒΙΟΦΙΛΙΚΗΣ Διακόσμησης Σπιτιού

Η λέξη «βιοφιλία» σημαίνει «αγάπη στη φύση» και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1984. Είναι πολύ μοντέρνο σήμερα το βιοφιλικό σχέδιο καθώς ενσωματώνει τη φύση με τη διακόσμηση. Περιλαμβάνει φυσικό φως, βλάστηση, φυσικά υλικά, φυσικά χρώματα, φυσικά σχήματα και ζώα. Αυτή η ιδέα συγχώνευσης του σχεδιασμού με φυσικά στοιχεία θεωρείται ότι έχει πολλά οφέλη για την ευημερία ενός ατόμου.

Ο ευκολότερος τρόπος να ενσωματωθεί η βιοφιλική διακόσμηση είναι μέσω των φυτών, των παραθύρων, των φεγγίτων και της χρήσης φυσικών υλικών – ξύλου, πέτρας, μαρμάρου και ούτω καθεξής. Ανοίγοντας συχνά τα παράθυρα θα αφήνετε τον ήλιο να μπει στο σπίτι και μπορείτε επίσης να αισθανθείτε ένα απαλό αεράκι που θα σας δώσει ενέργεια.

Τα φυτά είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το δωμάτιό σας να φαίνεται πιο βιοφιλικό και δεν χρειάζεται να το μετατρέψετε σε ζούγκλα. Μερικές ωραία γλάστρες με κάκτους ή φτέρες αρκούν.

Επίσης, φωτογραφίες και ταπετσαρίες με αναπαραστήσεις της φύσης αντιπροσωπεύουν μια συμβολική σύνδεση με τη φύση.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μοντέρνους πράσινους τοίχους, αλλά θα πρέπει να είναι ζωντανοί.

Τα χαλάκια μπάνιου από βότσαλα ή πραγματικά βρύα, πετσέτες από οργανικό βαμβάκι ή μπαμπού και η τοποθέτηση ενός φυτού που αγαπά τη ζεστασιά και την υγρασία θα μεταμορφώσει εντελώς το μπάνιο. Επιλέξτε υφάσματα με φυσικά σχέδια και κατασκευασμένα από φυσικά υλικά όπως μετάξι, βαμβάκι ή μπαμπού, και επίσης χρησιμοποιήστε μοκέτες ή χαλιά από μαλλί. Αυτά είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά είναι επίσης φυσικά και καλύτερα για την υγεία σας. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να παίζετε απαλούς ήχους όταν πατέ για τον ύπνο ώστε να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε γρηγορότερα: ο ήχος τρεχούμενου νερού, τα κύματα του ωκεανού ή οι βάτραχοι θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να κοιμάστε έξω ενώ πραγματικά βρίσκεστε στο άνετο κρεβάτι σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Οι Νέες Αιώρες της IKEA θα Αλλάξουν το Καλοκαίρι σας

9 Σημάδια που Δείχνουν οτι Έχετε Δυσανεξία στη Γλουτένη

9 Σημάδια που Δείχνουν οτι Έχετε Δυσανεξία στη Γλουτένη