in , , , ,

4 Τάσεις Διακόσμησης για Βρεφικά Δωμάτια για το 2020 που θα Λατρέψετε

Σκοπεύετε να γίνετε γονείς φέτος; Ή περιμένετε ήδη το μικρό θαύμα σας; Τότε πιθανώς σχεδιάζετε το δωμάτιο του παιδιού σας αυτήν τη στιγμή και ίσως θέλετε κάποιες ιδέες.

4 Τάσεις Διακόσμησης για Βρεφικά Δωμάτια για το 2020 που θα Λατρέψετε.

Διακόσμηση εμπνευσμένη από τη θάλασσα

Τα βρεφικά δωμάτια με ναυτικό θέμα ήταν πάντα δημοφιλή, αλλά αυτή τη φορά ρίχνουμε μια ματιά στον ίδιο τον θαλάσσιο κόσμο και στα θαλάσσια πλάσματά του: φάλαινες, μέδουσες, χταπόδια, καβούρια ή ψάρια μπορούν να ενσωματωθούν στη διακόσμηση με διάφορους τρόπους όπως ταπετσαρία, παιχνίδια, διάφορα τυπώματα, μαξιλάρια και ούτω καθεξής.

Βοτανική διακόσμηση

Το στυλ αυτό είναι πιο ευαίσθητο και χαριτωμένο. Είναι ιδανικό για ουδέτερο βρεφικό δωμάτιο για μια πραγματικά ποιητική και κομψή όψη. Θα βρείτε το αγαπημένο σας σχέδιο σε οτιδήποτε όπως την ταπετσαρία, τα κλινοσκεπάσματα, τα φορμάκια και άλλα.

Floral διακόσμηση

Τα Floral είναι διαχρονικά και θα κάνουν την όψη του χώρου πιο εντυπωσιακή και τολμηρή. Καθώς γίνονται πιο σκούρα θα δημιουργήσουν ένα πιο ενδιαφέρον βρεφικό δωμάτιο.

Σκοτεινοί τοίχοι

Το μαύρο επέστρεψε και είναι πιο κομψό από ποτέ! Εάν δεν είστε έτοιμοι να βάψετε ολόκληρο τον τοίχο σε αυτό το χρώμα, δοκιμάστε να βρείτε μια ταπετσαρία με μια ενδιαφέρουσα εκτύπωση, ενσωματώνοντας το μαύρο με άλλα χρώματα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε γκρι του γραφίτη, ναυτικό και άλλους σκοτεινούς τόνους που σας αρέσουν, καθώς οι σκούροι χώροι ή τουλάχιστον οι πινελιές είναι νέα τάση.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 15 Λατρευτές Ιδέες με Θέμα τα Ζώα για Βρεφικό Δωμάτιο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επικίνδυνα ΛΑΘΗ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΡΕΦΙΚΟΥ Δωμάτιου που Πρέπει να Αποφύγετε

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα για να διπλώσεις το t-shirt με μία κίνηση

Κόλπα με ρούχα! Μπορείς να διπλώσεις ένα T-shirt σε 3″ με μία κίνηση; Η απάντηση είναι ΝΑΙ! [ΒΙΝΤΕΟ]

8 Απροσδόκητοι Τρόποι να Χρησιμοποιήσετε το ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ!