in , , , ,

Τι είναι το CLOFFICE; 25 Ιδέες Σχεδιασμού Cloffice για να Δοκιμάσετε

Τι είναι Cloffice
Τι είναι Cloffice

Τι είναι ένα cloffice; Είναι ντουλάπα + γραφείο στο σπίτι, μια τέλεια ιδέα όχι μόνο για έναν blogger μόδας αλλά και για πολλές γυναίκες και άνδρες. Εξοικονομεί πολύ χώρο καθώς συνδυάζει δύο διαφορετικές λειτουργίες σε ένα δωμάτιο. Δείτε παρακάτω 25 Ιδέες Σχεδιασμού Cloffice για να Δοκιμάσετε!

Χρώματα και στυλ για το cloffice

Αν και ένα cloffice είναι συνήθως ένας μικρός χώρος, θα πρέπει σίγουρα να συνεχίσετε το στυλ διακόσμηση του σπιτιού σας εδώ για να είναι ταιριαστό και επιλέξετε ένα συνδυασμό χρωμάτων. Εάν έχετε μια μικρή ντουλάπα, προτιμήστε ουδέτερες ή λευκές αποχρώσεις που θα το κάνουν να φαίνεται φωτεινό και οπτικά μεγαλύτερο. Μπορείτε επίσης να πάτε για αντιθέσεις όπως μαύρο και άσπρο ή να προσθέτετε ροζ και μοβ πινελιές σε έναν ουδέτερο χώρο. Αν θέλετε μια κοριτσίστικη εμφάνιση, επιλέξτε παστέλ χρώματα. Τοποθετείστε πολλά φωτιστικά και κρεμάστε έναν πολυέλαιο. Θα τα χρειαστείτε τόσο για να δοκιμάσετε ρούχα και παπούτσια όσο και για να εργαστείτε στο γραφείο. Γραφείο στο σαλόνι: 4 Tips για να εντυπωσιάσεις!

throughjamseyes
larkandlinen
livvyland.com
minasianinteriors
livvyland
fashionsteelenyc
heathertelfordsphotoblog

Έπιπλα και διακόσμηση

Καταρχάς, μετρήστε πόσα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ έχετε και αν χρειάζεστε μια μεγάλη ντουλάπα ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε πόσο χώρο θα χρειαστείτε, είτε πρόκειται για μια μικρή προσωρινή λύση, μια μεγάλη ανοιχτή ντουλάπι ή μια μερικώς κλειστή ντουλάπα με συρταριέρα. Δεύτερον, μάθετε πόσος χώρος θα χρειαστείτε για το τμήμα του οικιακού σας γραφείου: για ένα γραφείο και μερικές μονάδες αποθήκευσης εάν τα χρειάζεστε. Αποφασίστε εάν θα διαχωρίσετε οπτικά τα δύο μέρη ή θα συγχωνευτούν σε ένα. Προσθέστε διακοσμητικά και μην ξεχάσετε έναν μεγάλο καθρέφτη.

homeology
imtopic
ellemae
goop

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ξέρετε πώς φτιάχνεται το Παγωτό στο εργοστάσιο; Δείτε πώς σε Αυτό το Βίντεο!

5 Τάσεις Εξωτερικής Διακόσμησης για το 2020 και 25 Ιδέες