in , ,

Χρήσιμες Δραστηριότητες που Μπορείτε να Κάνετε στην Καραντίνα

Μισείτε την τεμπελιά τώρα που πρέπει αναγκαστικά να μείνετε σπίτι; Μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Εάν δεν έχετε έμπνευση, έχουμε κάποιες ωραίες ιδέες για να μοιραστούμε μαζί σας ώστε να ξεκινήσετε!

πηγή φωτό

Καθαρίστε τη μνήμη του τηλεφώνου σας

Αυτό είναι ένα απλό πράγμα που όλοι ξεχνάμε να κάνουμε. Μπορείτε να διαγράψετε παλιά μηνύματα, email και φωτογραφίες. Έτσι, θα έχετε άφθονο χώρο στο κινητό σας.

Μην Στοκάρετε: Τι να αγοράσετε για το σπίτι στην καραντίνα εν μέσω Κορονοϊού

Κάντε διαδικτυακά μαθήματα

Θέλατε να μάθετε κάτι αλλά δεν είχατε το χρόνο να το κάνετε; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Μπορείτε να βρείτε αμέτρητα διαδικτυακά μαθήματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Είτε πρόκειται για μια ξένη γλώσσα, μαγειρική ή μια νέα δεξιότητα που θα αναβαθμίσει το βιογραφικό σας, τώρα μπορείτε να τα μάθετε από το σπίτι.

πηγή φωτό

Ξεκινήστε ένα ιστολόγιο

Θέλατε πάντα να γίνετε blogger; Ακούγεται τόσο διασκεδαστικό, οπότε είναι καλύτερο να ξεκινήσετε νωρίτερα. Μπορείτε να δημιουργήσετε το ιστολόγιο σας και να προσθέσετε μερικές αναρτήσεις για αρχή.

πηγή φωτό

Δημιουργήστε ρουτίνα

Δεν έχετε ρουτίνα στο πρωινό ή τον ύπνο; Εάν όχι, τώρα είναι η ώρα να τη δημιουργήσετε ή να επανεξετάστε αυτή που έχετε. Σύμφωνα με την επιστήμη, θα χρειαστείτε 21 ημέρες για να υιοθετήσετε κάτι σαν ρουτίνα. Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσετε, τόσο το καλύτερο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Καραντίνα – Πώς να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου στο σπίτι

πηγή φωτό

Πετάξτε παλιά προϊόντα

Όλοι έχουμε σε κάποια ντουλάπια ξεχασμένα προϊόντα, οπότε το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τα ελέγξετε. Μπορείτε να ανοίξετε το φαρμακείο σας και να πετάξετε όλα τα φάρμακα που έχουν λήξει. Κάντε το ίδιο με τα καλλυντικά, τα τρόφιμα και άλλα πράγματα στο σπίτι σας.

πηγή φωτό

Ενημερώστε τα κοινωνικά σας μέσα

Αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνατε κανονικά, αλλά μην το αμελήσετε. Μπορείτε να διαγράψετε τις παλιές φωτογραφίες που δεν θέλετε να εμφανίζονται, μπορείτε να κάνετε τις αναρτήσεις και τις προσωπικές πληροφορίες σας ιδιωτικές ή να ενημερώσετε το βιογραφικό σας. Προσθέστε νέα άτομα και καταργήστε τους βαρετούς λογαριασμούς που είναι ανεπιθύμητοι.

Ελέγξτε τις συνδρομές σας

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι δεν χρειάζονται καν συνδρομές. Εάν νομίζετε ότι είναι σπατάλη χρημάτων, τότε ακυρώστε τις. Ίσως χρειαστεί να ελέγξετε τις πολιτικές ακύρωσης καθεμιάς, επομένως αυτή είναι μια δραστηριότητα που θα σας πάρει χρόνο. Όμως, θα εξοικονομήσετε πολύτιμα χρήματα.

Ξεκαθαρίστε τα άχρηστα αντικείμενα

Όλοι έχουμε ένα συρτάρι ή ένα ντουλάπι που αφήνουμε διαφορά πράγματα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το καθαρίσετε. Πετάξτε τα πράγματα που είναι σπασμένα και δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν. Δωρίστε τα πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσετε.

πηγή φωτό

Το “κέικ της καραντίνας”: δεν περιέχει ούτε γάλα, ούτε αυγά, ούτε βούτυρο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Τσάντα από παλιά Τζιν ΧΩΡΙΣ Ράψιμο! [ΒΙΝΤΕΟ]

DIY Τσάντα από παλιά Τζιν ΧΩΡΙΣ Ράψιμο! [ΒΙΝΤΕΟ]

Γιατί να βάλετε μια κάλτσα σε Ποτήρι; 7 Κόλπα για καθαριότητα!

Γιατί να βάλετε μια κάλτσα σε Ποτήρι; 7 Κόλπα για καθαριότητα!