in , , , , , ,

Καλλωπίστε τον Κήπο σας με DIY Γλάστρες Παιδιά

Ήρθε η Άνοιξη και με τις ημέρες να γίνονται μεγαλύτερες και πιο ζεστές, όλοι μάς θα πρέπει να περάσουμε περισσότερο από ελεύθερο χρόνο στο μπαλκόνι ή τη βεράντα λόγω καραντίνας. Ενώ απολαμβάνουμε τον καθαρό αέρα, θέλουμε επίσης να νιώσουμε ευχαριστημένοι στο περιβάλλον μας. Έτσι, αν νομίζετε ότι τα γλάστρες σας είναι λίγο βαρετές εδώ θα βρείτε λίγη έμπνευση για να τους δώσετε μια γρήγορη ανανέωση!

Θα χρειαστείτε για τις diy γλάστρες:

2 μεγάλες γλάστρες
10 μικρά γλαστράκια
Κορδόνι
χρώματα και πινέλο
πιστόλι κόλλας

Αρχικά, βάψτε τι δύο μεγαλύτερες γλάστρες σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, Η μια πιο σκούρο και η άλλη πιο ανοιχτή. Επίσης, βάψτε το κάτω μέρος της σκούρα μπλε λευκό, έτσι ώστε να μοιάζει με κολάρο αργότερα.

Βάψτε τα έξι μικρότερα γλάστρες σκούρο μπλε και τα τέσσερα γαλάζια. Στη συνέχεια, κολλήστε δύο από τα γαλάζια το ένα μέσα στο άλλο και στη συνέχεια κάντε το ίδιο με τα άλλα δύο. Επαναλάβετε τη διαδικασία με τα σκούρα μπλε, αλλά κολλήστε τρία το ένα μέσα στο άλλο.

Γυρίστε τη μεγάλη σκούρα μπλε γλάστρα ανάποδα και περάστε το κορδόνι μέσα από την οπής αποστράγγισης. Στη συνέχεια, περάστε την άκρη του κορδονιού μέσα από τις τρύπες στα μικρά γαλάζια δοχεία και δέστε ένα κόμπο στο τέλος. Στη άλλη άκρη του κορδονιού περάστε τα μικρά σκούρα μπλε γλαράκια και δέστε κόμπο.

Επαναλάβετε το ίδιο με ένα δεύτερο κομμάτι κορδόνι και τα υπόλοιπα μικρά γλαστράκια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε το πιστόλι κόλλας για να κολλήσετε τη μεγάλη γαλάζια γλάστρα στη σκούρα μπλε. Σχεδιάστε ένα πρόσωπο χρησιμοποιώντας με μαρκαδόρο πριν βάλετε τα φυτά σας μέσα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω βίντεο:

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

IKEA HACKS: Πως να Αλλάξετε τη Βιβλιοθήκη IKEA Billy

IKEA HACKS: Πως να Αλλάξετε τη Βιβλιοθήκη IKEA Billy

Τα φανταστικά Πασχαλινά Κουλουράκια από τον Άκη Πετρετζίκη! [ΒΙΝΤΕΟ]