in , , , ,

6 Βασικές Συμβουλές Ειδικών για να Προσθέσετε Χρώμα στο Σπίτι σας

6 Βασικές Συμβουλές Ειδικών για να Προσθέσετε Χρώμα στο Σπίτι σας
6 Βασικές Συμβουλές Ειδικών για να Προσθέσετε Χρώμα στο Σπίτι σας

Το χρώμα μπορεί να μεταμορφώσει το σπίτι σας όσο τίποτα άλλο. Μπορεί να βελτιώσει, να ανανεώσει και να συμπληρώσει το χώρο σας ή η λάθος επιλογή μπορεί να τον καταστρέψει κάνοντας τον να φαίνεται μικρός και άψυχος. Για να σας βοηθήσουμε ζητήσαμε 6 Βασικές Συμβουλές Ειδικών για να Προσθέσετε Χρώμα στο Σπίτι σας.

Επιλογή παλέτας χρωμάτων

Το χρώμα μπορεί να μεταφέρει τη διάθεση, την προσωπικότητα και το συναίσθημα, οπότε σκεφτείτε τι θέλετε να νιώσετε σε κάθε χώρο του σπιτιού σας και ως εκ τούτου επιλέξτε την παλέτα χρωμάτων που σας ταιριάζει.
Το φως έχει να κάνει με τις επιλογές σας. Για παράδειγμα, ένα σκοτεινό υπνοδωμάτιο θα φαίνεται υπέροχο με άπλετο φυσικό φως, αλλά, χωρίς τον ήλιο, θα νιώσετε σαν να κοιμάστε σε μια σπηλιά.

Ο κανόνας 60/30/10

Το 60% είναι το κύριο χρώμα. Σε ένα σαλόνι, αυτό θα περιλαμβάνει τους περισσότερους τοίχους σας και μεγάλα αντικείμενα, όπως χαλιά και καναπέ.
Το 30% είναι ένας δευτερεύων τόνος, ο οποίος πρέπει να υποστηρίζει το κύριο χρώμα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει αρκετή διαφορά για να δημιουργηθεί βάθος.
Η απόχρωση του 10% θα πρέπει να χρησιμεύσει ως αντίθεση με τους δύο άλλους τόνους σας για να τονίσετε στοιχεία στο δωμάτιο.

Πώς να Βάλετε Χρώμα σε Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού Χωρίς να το Βάψετε!

Υπνοδωμάτιο

Τα υπνοδωμάτια είναι ιδανικά για έντονες επιλογές χρωμάτων. Επαναλάβετε το χρώμα σε κάποιο βαθμό σε ένα άλλο στοιχείο του δωματίου ώστε να προσδώσετε μια πιο συνεκτική όψη. Εάν δεν θέλετε να δεσμευτείτε με έναν έντονο τοίχο, δοκιμάστε να προσθέσετε χρωματιστά μιτάρια και μαξιλάρια.

Ταπετσαρία

Η ταπετσαρία δεν πρέπει πάντα να έχει ένα σχέδιο. Ένα μόνο χρώμα ή ακόμα και μια ποικιλία αποχρώσεων ενός χρώματος του είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζωντανέψετε οποιοδήποτε χώρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Χαλιά

Η συντριπτική πλειονότητα των χαλιών που αγοράζονται σήμερα είναι ουδέτερα, αλλά γιατί να μην επιλέξτε ένα τολμηρό σχέδιο ή ένα πολύχρωμο χαλί.

Το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη. Η τεχνοτροπία στην κουζίνα και το μοντέρνο ύφος! Σπίτια Διασήμων

Να είστε τολμηροί

Τώρα αν αισθάνεστε τολμηροί, επιλέξτε ένα βελούδινο καναπέ ή διακοσμήστε με την τεχνική colour-blocking το σαλόνι σας για να δώσετε στο σπίτι σας την όψη από έναν επαγγελματία διακοσμητή.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

5 Σπιτικές φυσικές Θεραπείες με Καφέ για να Αναζωογονήσετε την Ομορφιά σας

5 Σπιτικές φυσικές Θεραπείες με Καφέ για να Αναζωογονήσετε την Ομορφιά σας

Διακοσμήστε το Καθιστικό με Έργα Τέχνης

Διακοσμήστε το Καθιστικό με Έργα Τέχνης