in , , ,

25 BOHO CHIC Υπνοδωμάτια που σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

25 BOHO CHIC Υπνοδωμάτια που σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ
25 BOHO CHIC Υπνοδωμάτια που σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

Αν είστε λάτρεις του Boho Chic στυλ δείτε πως μπορείτε να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας, ποια χρώματα πρέπει να επιλέξετε και ποια αξεσουάρ να προτιμήσετε. Εμπνευστείτε από τις παρακάτω υπέροχες ιδέες και κλέψτε τις για το σπίτι σας!

25 Boho Chic Υπνοδωμάτια που σας Προσκαλούν
25 Boho Chic Υπνοδωμάτια που σας Προσκαλούν

Χρώματα και υφές

Υπάρχουν βασικά 3 τρόποι: τα πάντα ουδέτερα, μαύρο και άσπρο και πολυχρωμία. Ο πιο δημοφιλής είναι ο πρώτος, διότι αυτά τα χρώματα μεγαλώνουν το χώρο, είναι τέλεια για να δημιουργήσουν μια ηρεμεί ατμόσφαιρα, η οποία είναι απαραίτητη για τον ύπνο και είναι πολύ κομψά. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να προσθέσετε πολλές υφές στο χώρο σας: κρόσσια, φούντες, μακραμέ, δέρμα και ξύλο συν ξύλινες χάντρες για να φτιάξετε την κρεβατοκάμαρά σας. Αν θέλετε πολυχρωμία, επιλέξτε τη τσιγγάνικη διακόσμηση και τα μαροκινά αντικείμενα. Μια ακόμα επιλογή είναι η ασπρόμαυρη, αυτή είναι μια δημοφιλής ιδέα για όσους έχουν ήδη ένα μονοχρωματικό χώρο αλλά θέλουν να τον ανανεώσουν με boho διακόσμηση. Απλά προσθέστε έπιπλα και αξεσουάρ σε αυτό το στυλ και θέρμες αποχρώσεις.

Έπιπλα και διακόσμηση

Το κρεβάτι σας μπορεί να είναι οποιοδήποτε, αλλά προσθέστε ένα όμορφο κεφαλάρι για να το κάνετε boho. Ενσωματώστε σκαλισμένα ξύλινα τραπέζια και κομοδίνα, προσθέστε μεταλλικά τραπέζια και μαροκινά φανάρια αντί για συνηθισμένα πορτατίφ. Η διακόσμηση είναι σημαντικό μέρος ενός boho χώρου και πρέπει να γίνει σωστά. Χρησιμοποιήστε υφαντά φανάρια, κηροπήγια, διακοσμητικά καλάθια και φυσικά υφάσματα. Μαροκινές κουβέρτες και μαξιλάρια με φούντες και κρόσσια.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Όλα τα DIY "Κάντο μόνος σου" που κυκλοφορούν στην GOOGLE! Απο μάσκες μέχρι Χαρτί Υγείας! Βίντεο

Όλα τα DIY “Κάντο μόνος σου” που κυκλοφορούν στην GOOGLE! Απο μάσκες μέχρι Χαρτί Υγείας! Βίντεο

Τα 6 ΠΙΟ γνωστά εργαλεία για Online WEB Conference και όχι Μόνο! Όλοι οι σύνδεσμοι να τα Κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ!

Τα 6 ΠΙΟ γνωστά εργαλεία για Online WEB Conference και όχι Μόνο! Όλοι οι σύνδεσμοι να τα Κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ!