in , , ,

Υπέροχες Ανοιξιάτικες Ιδέες Διακόσμησης για να Δώσετε Φρεσκάδα στο Σπίτι σας

Ήρθε η ώρα να διακοσμήσετε το σπίτι σας στο πνεύμα της Άνοιξης! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε ανοιχτά χρώματα και φρέσκους τόνους. Για να εμπνευστείτε δείτε παρακάτω μερικές Υπέροχες Ανοιξιάτικες Ιδέες Διακόσμησης για να Δώσετε Φρεσκάδα στο Σπίτι σας.

Υπέροχες Ανοιξιάτικες Ιδέες Διακόσμησης για να Δώσετε Φρεσκάδα στο Σπίτι σας
Υπέροχες Ανοιξιάτικες Ιδέες Διακόσμησης για να Δώσετε Φρεσκάδα στο Σπίτι σας

Τα φρέσκα λουλούδια είναι απαραίτητα για την ανοιξιάτικη περίοδο. Προσφέρουν φρεσκάδα σε κάθε χώρο. Γλάστρες ή βάζα, δεν έχει σημασία.

Αυτή τη φορά, μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσετε έναν ανοιξιάτικο δίσκο. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε κενή επιφάνεια που έχετε στο σπίτι σας. Μια στάμνα με λουλούδια ανυψώνεται από μια στοίβα βιβλία. Επίσης , μπορείτε να διακοσμήσετε με την προσθήκη αντικειμένων με διαφορετικά ύψη. Μπορείτε να παίξετε και με τις υφές. Ποια είναι η μαγική φόρμουλα για τη διακόσμηση ενός δίσκου; Αυτό θα ήταν: κάτι φρέσκο, μια στοίβα βιβλίων, ένα κερί για την ατμόσφαιρα, ένα μεταλλικό αντικείμενο για υφή και ένα διακοσμητικό αντικείμενο.

Processed with VSCO with c2 preset

Μην ξεχνάτε και το μπάνιο! Αν και ένα ασυνήθιστο μέρος τα φυτά είναι πάντα ευπρόσδεκτα εδώ. Επίσης, μπορείτε να διακοσμήσετε με καδράκια για να φέρετε την ατμόσφαιρα της Άνοιξης στο μπάνιο!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Και κάτι για τον ΚΗΠΟ ή το ΜΠΑΛΚΟΝΙ! Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ Εγχειρίδιο καλλιέργειας κηπευτικών ειδών για μικροκαλλιεργητές

Και τις κολώνιες “Μυρτώ” βρε άνθρωποι; Γιατί εξαφανίστηκαν από τα ράφια!