in , , ,

Πως να Φτιάξετε ένα Σπιτικό Κήπο Λαχανικών

Εάν θέλετε να καλλιεργείτε τα δικά σας λαχανικά αλλά βρίσκεστε κολλημένοι σε ένα διαμέρισμα, έχουμε κάποιες έξυπνες ιδέες για σας. Η καλλιέργεια τους στο σπίτι είναι πραγματικά δυνατή. Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να δοκιμάσετε δείτε παρακάτω Πως να Φτιάξετε ένα Σπιτικό Κήπο Λαχανικών.

πηγή φωτό

Η καλλιέργεια των δικών σας λαχανικών έχει πολλά πλεονεκτήματα. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και θα τα έχετε πάντα φρέσκα.

πηγή φωτό

Πρώτον, θα χρειαστείτε γλάστρες με πιατάκια για την περίσσεια νερού.

Επιλέξτε ένα καλής ποιότητας φυτόχωμα. Τα λαχανικά απαιτούν πολλά θρεπτικά συστατικά από το έδαφος. Επίσης, θα πρέπει να προσθέτετε από καιρό σε καιρό οργανικό λίπασμα. Σε μια γλάστρα τα θρεπτικά συστατικά θα απορροφηθούν πολύ γρήγορα.

Τα φυτά σας θα απαιτούν φυσικό ηλιακό φως. Πρέπει να βρείτε ένα ηλιόλουστο σημείο στο σπίτι ή το μπαλκόνι σας που θα επιτρέψει στα φυτά σας να μεγαλώσουν με τις ακτίνες του ήλιου.

πηγή φωτό

Τα μικρά φρούτα όπως τα μούρα και οι φράουλες είναι τέλεια για την καλλιέργεια σε γλάστρες. Ντομάτες και πιπεριές επίσης. Και αν σας αρέσει να τρώτε σαλάτες, τότε ότι έχει πράσινα φύλλα θα είναι απαραίτητά για τον εσωτερικό κήπο σας. Μπορείτε να έχετε φρέσκα βότανα όπως βασιλικός, δεντρολίβανο και δυόσμος που είναι εξαιρετικά καρυκεύματα για το φαγητό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό
πηγή φωτό
πηγή φωτό
πηγή φωτό
πηγή φωτό
πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Ψάρια με Αλατοζύμη

DIY Ψάρια με Αλατοζύμη

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Ιδέες για Βρεφικά Δωμάτια σε Σκανδιναβικό Στυλ