in , , , ,

Γυάλινη Στέγη – Πλεονεκτήματα και Ιδέες για Έμπνευση

Η γυάλινη στέγη έχει γίνει συνηθισμένη στην κατασκευή και στο εσωτερικό του σπιτιού. Επειδή είναι ένα ημιδιαφανές υλικό, το γυαλί μπορεί να εφαρμοστεί σε ορισμένα στρατηγικά σημεία για να καταστήσει το περιβάλλον πιο λειτουργικό και άνετο. Η γυάλινη οροφή έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα για όσους θέλουν άνεση χωρίς να ανησυχούν για συχνή συντήρηση.

Πλεονεκτήματα της γυάλινης οροφής

Εξοικονόμηση ενέργειας: καθώς οι γυάλινες στέγες επιτρέπουν το φυσικό φως να περάσει στο χώρο, αποτελούν μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για να φωτίζουν τον χώρο μειώνοντας την κατανάλωση ηλεκτρισμού. Επαγγελματικοί χώροι μπορούν να υποκαταστήσουν αυτήν την πιο οικονομική επιλογή.

Προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες: αναζητήστε υλικά από τους κατασκευαστές που εγγυώνται προστασία από αυτές τις ακτίνες, καθώς η υπερβολική έκθεση στο ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην υγεία.

Χαμηλή συντήρηση: τα πλακάκια και τα πάνελ είναι ανθεκτικά και ακόμη και αν σπάσουν, μπορούν να ανακυκλωθούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν. Με τη σειρά του, το υλικό επιτρέπει το φυσικό φως εξαλείφοντας την υγρασία και τη μούχλα που συσσωρεύεται στο περιβάλλον.

Μεγέθυνση του χώρου: αυτό συμβαίνει επειδή το γυαλί επιτρέπει την απεικόνιση ολόκληρου του εξωτερικού χώρου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι πολύ μεγαλύτερος.

Τύποι γυαλιών

Laminated γυαλί: αυτός ο τύπος γυαλιού προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα σε εξωτερικούς παράγοντες, δηλαδή ούτε οι ακτίνες του ήλιου ούτε οι βροχοπτώσεις επηρεάζουν το υλικό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τζάμι ασφάλειας: αυτή η επιλογή γυαλιού είναι ιδανική για μεγάλους ή εξωτερικούς χώρους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπαλκόνια ή στέγες μεγάλων κτιρίων.

Αδιαφανές γυαλί: είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα στο χώρο τους.

Κόστος γυάλινης οροφής

Η εγκατάσταση μιας γυάλινης οροφής / καλύμματος συνήθως έχει υψηλό κόστος σχετικά με μια κανονική στέγη. Η διαφορά είναι στην τιμή του υλικού και του προμηθευτή και γι’ αυτό χρησιμοποιούνται συχνά σε μπαλκόνια ή χώρους που θέλετε να φωτίσετε.

Θέλετε να κάνετε ακόμα πιο ενδιαφέρον το σπίτι, το μπαλκόνι ή το χώρο ξεκούρασης σας; Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες γυάλινης οροφής και επιλέξτε την κατάλληλη το σπίτι σας.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Φτιάξετε Απολυμαντικό Χεριών

Διακοσμήστε το Ταβάνι με Υπέροχες Ταπετσαρίες

Διακοσμήστε το Ταβάνι με Υπέροχες Ταπετσαρίες