in , , , , , , ,

IKEA Hacks για Αποθήκευση με την Παπουτσοθήκη Trones. Eξαιρετική λύση με τόσο χαμηλό ΚΟΣΤΟΣ!

Το να κερδίζεις περισσότερο χώρο σε ένα μικρό σπίτι δεν είναι εύκολο, εκτός αν γνωρίζεις για τα Trones της IKEA – φθηνές επιτοίχιες παπουτσοθήκες. Μπορεί να είναι για τα παπούτσια, όμως ο λεπτός σχεδιασμός τους καθιστά δυνατή τη μετατροπής τους σε κομψές αποθηκευτικές λύσεις σε στενούς ή μικρούς χώρους όπως διάδρομοι ή μπάνια.

IKEA Hacks για Αποθήκευση με την Παπουτσοθήκη Trones.  Eξαιρετική λύση με τόσο χαμηλό ΚΟΣΤΟΣ!
IKEA Hacks για Αποθήκευση με την Παπουτσοθήκη Trones. Eξαιρετική λύση με τόσο χαμηλό ΚΟΣΤΟΣ!

Δύο πράγματα κάνουν το IKEA Trones ξεχωριστό. Πρώτα απ’ όλα, είναι φθηνό. Ένα σετ των δύο κοστίζει 19,99 ευρώ. Επίσης, είναι εξαιρετικά συμπτυγμένο καθώς έχει μόνο 19 εκατοστά βάθος. Είναι μια εξαιρετική λύση σε στενούς χώρους όπου τα ράφια δεν βολεύουν. Το Trone, που παρουσιάζεται εδώ, χρησιμοποιείται ως αποθήκευση εισόδου για τα κλειδιά και το ταχυδρομείο. IKEA: Αυτό τα αντικείμενα για την κουζίνα θα σε ενθουσιάσουν! Το σετ 4,99!

Άλλο εάν καλό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα IKEA Trones είναι στοιβαζόμενα. Έτσι μπορείτε να διατάξετε όσο θέλετε και να δημιουργήσετε έναν αποθηκευτικό τοίχο από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Επίσης, είναι ιδανικά για παιδικά υπνοδωμάτια. Μπορείτε να αποθηκεύσετε παιχνίδια, πάνες και τα ρούχα του παιδιού σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά στερεωμένα στον τοίχο για την ασφάλεια των μικρών σας. Πώς να φτιάξετε κρεβάτι απο ραφιέρες ΙΚΕΑ (Kallax – Expedit) – Ikea Hacks!

Ακόμη μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα σας.

Τα Trones είναι τέλεια για στενές εισόδους που δεν έχουν χώρο για τις παραδοσιακές λύσεις αποθήκευσης. Τα ντουλάπια που παρουσιάζονται εδώ αποθηκευόμουν καπέλα, γάντια, κασκόλ και ομπρέλες για τις βροχερές και κρύες μέρες του χειμώνα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν δεν έχετε πλέον χώρο στην κουζίνα σας, μερικά Trones μπορούν να δημιουργήσουν πρόσθετη αποθήκευση για τα συσκευασμένα τρόφιμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως κάδο ανακύκλωσης επειδή είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν.

Τέλος, είναι εύκολο να τα διακοσμήσετε χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητη διακοσμητική ταινία, αυτοκόλλητο χαρτί και αυτοκόλλητα βινυλίου .

22 Ιδέες οργάνωσης με ράφια και ραφιέρες!
5+1 Ιδέες για να Φωτίσεις «Κρυφά» την Κρεβατοκάμαρα σου!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μία απλή τεχνική για να δείτε αλλαγή με την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ μέσα σε μόλις έναν μήνα

JAPANDI: Η Νέα Τάση της ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ!