in , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 12 Κοινά Λάθη και Πώς να τα Αποφύγετε

Ένα καλά διακοσμημένο σπίτι εντυπωσιάζει πάντα τους επισκέπτες και τους κάνει να αισθάνονται όμορφα. Αλλά όμως συχνά κάνουμε λάθος επιλογές με συνέπεια να μαθαίνουμε με τον σκληρό τρόπο. Για να μην βρεθείτε ποτέ σε αυτή τη θέση, δείτε παρακάτω τα 12 Κοινά Λάθη Διακόσμησης και πώς να τα Αποφύγετε.

Να μην δοκιμάσετε τα χρώματα πριν τα αγοράσετε.

Διαλέξτε μερικά από τα αγαπημένα σας χρώματα από ένα δειγματολόγιο χαρτιού. Πάρτε μερικά δείγματα και βάψτε ένα κομμάτι λευκό αφρώδες χαρτί. Κολλήστε το στον τοίχο σας. Αφήστε το μια ή δύο ημέρες και παρατηρήστε το χρώμα κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας κάτω από φυσικό και τεχνητό φως για να πάρετε την τελική σας απόφαση.

CHALK PAINT: 5 Συνηθισμένα Λάθη με ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ

Διακόσμηση με πάρα πολλά μικρά αντικείμενα

Λιγότερα είναι καλύτερα. Χρησιμοποιήστε μερικά διακοσμητικά με διαφορετικό ύψος και μέγεθος.

Απουσία φυτών

Ακόμη και αν δεν μπορείτε να διατηρήσετε ένα φυτό, χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο αντ’ αυτού καθώς τα φυτά φωτίζουν ένα δωμάτιο και κάνουν τον χώρο να πιο ζωντανός.

Πάρα πολλές κορνίζες

Προβάλετε τις οικογενειακές φωτογραφίες σε έναν τοίχο γκαλερί και εάν θέλετε ένα απλό, μοντέρνο και διαχρονικό στυλ, επιλέξτε ασπρόμαυρες τυπώσεις σε μαύρες κορνίζες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εκτεθειμένα καλώδια

Πάρτε μερικά κανάλια καλωδίων, περάστε τα μέσα, κολλήστε τα κανάλια στον τοίχο, βάψτε τα με το ίδιο χρώμα του τοίχου σας και τα καλώδια θα εξαφανιστούν.

Διακόσμηση με κάτι που μισείτε

Δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε για να αντικαταστήσετε ένα έπιπλο που δεν σας αρέσει. Τα καταστήματα μεταχειρισμένων , οι ομάδες αγορών / πωλήσεων / ανταλλαγών στο Facebook, τα στοκατζίδικα και οι υπαίθριες αγορές είναι γεμάτα με ευκαιρίες.

Υπερφορτωμένος χώρος

Πριν αποφασίσετε πώς να διακοσμήσετε ένα χώρο, βγάλτε τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ταξινομήστε, χαρίστε, οργανώστε ό, τι κρατάτε και στη συνέχεια διακοσμήστε.

Πάρα πολλά έπιπλα

Τα δωμάτια γεμάτα με έπιπλα φαίνονται μικρότερα. Σκεφτείτε ποια χρησιμοποιείτε περισσότερο και προσπαθήστε να ελαττώσετε τα υπόλοιπα.

Πολύ μικρά χαλιά

Το χαλί στην τραπεζαρία θα πρέπει να την καλύπτει όλη και να έχει και ελεύθερο χώρο. Το καθιστικό θα πρέπει να το καλύπτει όλο ή τουλάχιστον μέχρι τα ποδιά του καναπέ και των πολυθρόνων. Το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να το καλύπτει όλο και αν δεν γίνεται τουλάχιστον τους χώρους που πατάτε όταν ξυπνάτε. Ποτέ μην βάλετε μόνο ένα χαλί στη βάση του κρεβατιού.

Πολλά σχέδια

Χρησιμοποιήστε περίπου τρία σχέδια υφασμάτων κάθε φορά. Για παράδειγμα συνδυάστε ένα vintage χαλί με υφάσματα με ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τη φύση, ένα γεωμετρικό και ένα μονόχρωμο.

Κρεμασμένες κορνίζες πολύ ψηλά

Κρεμάστε κορνίζες, διακοσμητικά και έργα τέχνης στο επίπεδο των ματιών. Και εννοείται όχι στο ύψος ενός δίμετρου μπασκετμπολίστα.

Μη χρησιμοποιείτε κανένα χρώμα

Αν οι τοίχοι σε κάποιο δωμάτιο είναι τελείως λευκοί και δεν θέλετε να τους βάψετε, μπορείτε να τους δώσετε χρώμα τοποθετώντας διακοσμητικά και έπιπλα σε διάφορες αποχρώσεις.

Οι Σχεδιαστές Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτουν τα 12 Μεγαλύτερα Λάθη στη Διακόσμηση Υπνοδωματίου

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΟ να επιλέξεις: Κάνε την σωστή επιλογή για το ΣΠΙΤΙ σου!

Τι ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΟ να επιλέξεις: Κάνε την σωστή επιλογή για το ΣΠΙΤΙ σου!

Πώς να Αφαιρέσετε το Χρώμα από Μέταλλο Χωρίς Χημικά

Αφαίρεσε το Χρώμα από Μέταλλο Χωρίς Χημικά