in ,

9 Πράγματα που το Πρόσωπο Αποκαλύπτει για την Υγεία σας

Το δέρμα σας είναι ένα παράθυρο στην υγεία σας. Τα σπυράκια, η ερυθρότητα και οι μαύροι κύκλοι δεν είναι μόνο σημάδια κακής διατροφής ή κόπωσης, αλλά μπορούν επίσης να είναι συμπτώματα πιο σοβαρών ασθενειών. Διάφορες περιοχές του προσώπου σχετίζονται με μεγάλα εσωτερικά όργανα, οπότε αν θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει μέσα σας , ξεκινήστε κοιτάζοντας την εξωτερική σας όψη!

Μέτωπο

Τα προβλήματα με το ήπαρ, που είναι υπεύθυνα για την εξάλειψη των τοξινών, συχνά βρίσκονται στο μέτωπο. Αν είναι κόκκινο, τεντωμένο ή χλωμό, μπορεί να μην λειτουργεί σωστά ο μεταβολισμός σας. Μια φλεγμονώδης χοληδόχος κύστη θα μπορούσε επίσης να είναι υπεύθυνη για οπτικές αλλαγές στο μέτωπο.

Κρόταφοι

Οι έντονα κοκκινωποί ή πρησμένοι κρόταφοι μπορεί να αποτελούν σύμπτωμα κακής λειτουργίας των νεφρών. Όταν τα νεφρά δεν λειτουργούν σωστά ή είναι υπερφορτωμένα, υπάρχουν πάρα πολλές τοξίνες στο σώμα, οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν κηλίδες στους κροτάφους. Ωστόσο, μπορεί επίσης να αποτελούν ένδειξη μιας κακής διατροφής και κατανάλωσης πάρα πολλών ανθυγιεινών τροφίμων.

Ανώτερα βλέφαρα

Η περιοχή των άνω ματιών παρέχει εικόνα για την ενεργειακή κατάσταση του σώματος και συνεπώς και για τη λειτουργία της σπλήνας, η οποία είναι υπεύθυνη για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και για την αποθήκευση και τον πολλαπλασιασμό των λευκών αιμοσφαιρίων. Αν τα άνω βλέφαρά σας είναι διογκωμένα ή κόκκινα ή απλά διαφορετικά από το συνηθισμένο, αυτό μπορεί να οφείλεται σε σημαντικό πρόβλημα της σπλήνας.

Περιοχή κάτω από τα μάτια

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μετά από μια κακή νύχτα ύπνου ή αυξημένη στέρηση ύπνου είναι φυσιολογικές και δεν προκαλούν ανησυχία. Ωστόσο, αν είναι πάντα εκεί και δεν εξαφανίζονται ακόμα και μετά από έναν καλό ύπνο, αυτό μπορεί να δείχνει σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι ωχροί και γκριζωποί μαύροι κύκλοι συχνά δείχνουν δυσλειτουργία των νεφρών και ψυχολογικό στρες. Τρώγοντας πάρα πολύ ή πολύ λίγο μπορεί επίσης να προκαλέσει μαύρους κύκλους. Αλλά αν είστε νέοι και παρατηρήσετε αυτά τα συμπτώματα, ελέγξτε το συκώτι σας, γιατί μπορεί να μην λειτουργεί σωστά.

Άνω μάγουλα

Το χαλαρωμένο δέρμα, οι διογκωμένοι πόροι ή ο γκριζωπός αποχρωματισμός των ανώτερων μάγουλων υποδεικνύουν υπερβολικά καταπονημένους πνεύμονες. Αυτά τα φυσικά συμπτώματα είναι πολύ συνηθισμένα στους μανιώδεις καπνιστές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κάτω μάγουλα

Εάν ο αποχρωματισμός του δέρματος είναι ορατός στην κάτω περιοχή του μάγουλου, οφείλεται συχνά σε υπερβολικά φορτισμένο στομάχι. Εάν παρατηρήσετε χαλαρή επιδερμίδα σε αυτήν την περιοχή, θα μπορούσε να σημαίνει μεταβολική διαταραχή. Οι κηλίδες και το πρήξιμο τείνουν να καταδεικνύουν διατροφικές δυσανεξίες, οπότε είναι καλύτερο να το ελέγξετε πρώτα για να δείτε αν έχετε σοβαρότερο πρόβλημα.

Άκρη της μύτης

Το να μοιάζετε με τον Ρούντολφ δεν είναι μόνο δυσάρεστο, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά. Εάν έχετε μόνιμα κόκκινη μύτη και δεν είναι από κρύο ή ψυχρό χειμώνα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το γιατρό σας.

ΥΓΕΙΑ: Πώς να Απαλλαγείτε από την Κατακράτηση Υγρών

Philtrum (υπορρινική αύλακα)

Το άγχος και ιδιαίτερα το ψυχολογικό στρες επηρεάζουν την ορμονική ισορροπία που μπορεί να δημιουργήσει κηλίδες και ζάρες στην περιοχή μεταξύ του άνω χείλους και της μύτης. Μεταβαλλόμενα επίπεδα οιστρογόνων επηρεάζουν ιδιαίτερα τη λειτουργία των γεννητικών οργάνων, η οποία στη συνέχεια αντανακλάται κυρίως στην περιοχή κάτω από τη μύτη.

Πηγούνι

Ένα προεξέχον πηγούνι μπορεί να υποδεικνύει ένα διευρυμένο προστάτη στους άνδρες. Στις γυναίκες, τα σπυράκια στο πηγούνι συμβαίνουν συχνά κατά το δεύτερο ήμισυ του εμμηνορροϊκού κύκλου ως αποτέλεσμα μεταβολών στις ορμόνες. Αλλά οι κηλίδες ή οι ζάρες στο πηγούνι μπορεί επίσης να είναι σημάδια δυσλειτουργίας οργάνων στην κάτω κοιλιακή χώρα.

18 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ που έχει το ξίδι και ελάχιστοι γνωρίζουν

Οι αλλαγές στο πρόσωπό σας δεν είναι πάντα μόνο σημάδι της ηλικίας ή του τρόπου ζωής, αλλά μπορούν επίσης να επισημάνουν σοβαρές ασθένειες. Την επόμενη φορά, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά και συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν κάτι αισθάνεστε ή τα συμπτώματά σας επιδεινωθούν.

Τι Θα Συμβεί αν Τρίψετε το Πρόσωπό σας με Λεμόνι

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Classic Blue: Διακοσμήστε το σπίτι σας με το χρώμα του 2020, σύμφωνα με την Pantone! (photos)

Classic Blue: Διακοσμήστε το σπίτι σας με το χρώμα του 2020, σύμφωνα με την Pantone! (photos)

Οι Τάσεις ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Σπιτιού για το 2020

Οι Τάσεις ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Σπιτιού για το 2020