in , , ,

Κόλπα και συμβουλές για να διαρκεί το βερνίκι νυχιών περισσότερο

Τα Άψογα νύχια είναι κάτι που οι γυναίκες αγαπούν ιδιαίτερα. Υπάρχουν κόλπα και συμβουλές για να διαρκεί το μανικιούρ περισσότερο και να παραμένει λαμπερό.

Κόλπα και συμβουλές για να διαρκεί το βερνίκι νυχιών περισσότερο.
Κόλπα και συμβουλές για να διαρκεί το βερνίκι νυχιών περισσότερο.

Προσοχή που φυλάσσετε το μπουκαλάκι με το βερνίκι. Η διάρκεια του μανικιούρ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητά του. Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος. Ο ήλιος ή το έντονο φως μπορεί να αλλοιώσει την σύνθεση του. Τι Είναι Αυτές οι Γραμμές στα Νύχια και πώς να τις Μειώσετε!

Μην το ανακινείτε αλλά τρίψτε το στα χέρια. Οι ειδικοί στα νύχια μας συμβουλεύουν να μην ανακινούμε τα βερνίκια γιατί δημιουργούνται φούσκες με αέρα και όταν βάψουμε τα νύχια μας μπορεί να γίνουν μικρά σπασιματάκια και ρωγμές. Το κόλπο για να στεγνώνεις σε 3 λεπτά τα βαμμένα σου νύχια!

Λιμάρετε απαλά τα νύχια σας. Είναι πολύ σημαντικό να προετοιμάζετε τα νύχια σας πριν από την εφαρμογή του βερνικιού.

Καθαρίστε με ασετόν τα νύχια σας ακόμα και αν είναι ξεβαμμένα. Με αυτό τον τρόπο θα καθαρίσετε τα έλαια επάνω από τα νύχια και θα είναι καλύτερη η εφαρμογή του βερνικιού.

Μην περιμένετε πολύ ώρα να βάψετε τα νύχια σας αφού έχετε περάσει τη βάση. Η βάση δίνει καλύτερη ανθεκτικότητα στο χρώμα και συνδυάζεται καλύτερα με τις χρωστικές του, όταν γίνει άμεσα η εφαρμογή. Πώς να διορθώσετε τα σπασμένα νύχια με ένα φακελάκι τσάι και βερνίκι. Βίντεο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Φτιάξτε μόνοι σας τα νύχια σας, σαν επαγγελματίες, με προσωρινά τατουάζ. Οδηγίες + Βίντεο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Διακόσμηση: ποιο είδος ταιριάζει στο ζώδιό σας; Ανακαλύψτε το!

Γιατί Πρέπει να Προσθέτετε Μαγειρική Σόδα στο Βράσιμο Αυγών