in , , , , , ,

20 Χριστουγεννιάτικα Στολίδια Από Άχρηστα Υλικά

20 Χριστουγεννιάτικα Στολίδια Από Άχρηστα Υλικά

20 Χριστουγεννιάτικα Στολίδια Από Άχρηστα Υλικά
20 Χριστουγεννιάτικα Στολίδια Από Άχρηστα Υλικά

Αν είστε λάτρεις της ανακύκλωσης τότε σας βρήκαμε τη λύση να περάσετε τα Χριστούγεννα πιο διασκεδαστικά και φθηνότερα. Χρησιμοποιήστε υλικά που σκοπεύετε να πετάξετε για να κατασκευάσετε μοναδικά χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Φτιάξτε Στολίδια Χιονάνθρωπους σε 5 λεπτά!

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι – Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

Εάν τα αγαπημένα σας Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια δεν ανάβουν πια, απλά μετατρέψτε τα σε στεφάνι για την εξώπορτα περνώντας τα μια στρώση πολύχρωμης βαφής, ώστε να ταιριάζουν με τα Χριστούγεννα. Κατασκευές τα Χριστούγεννα Χιονάνθρωπος από Πλαστικά Ποτηράκια

Γιρλάντα για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Αν σας έχουν περισσέψει πλαστικά καλαμάκια σε κόκκινο και λευκό χρώμα, κόψτε τα σε κοντύτερα κομμάτια και δέστε τα μαζί σε ένα κομμάτι νήμα για να φτιάξετε μια εορταστική και χρωματιστή γιρλάντα.

Άγγελος κορυφή δέντρου

Τα καλά νέα: Τα πιάτα σας είναι πολύ καθαρά. Αλλά μόνο και μόνο επειδή αδειάσετε όλο το υγρό πιάτων δεν σημαίνει ότι πρέπει να πετάξετε το μπουκάλι στην ανακύκλωση. Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι αυτά τα μπουκάλια μοιάζουν σαν σώμα; Μόλις ντυθεί με γκλίττερ και ασήμι, θα κερδίσει δικαιωματικά τη θέση στην κορυφή του δέντρου.

Βάση δέντρου

Αν έχετε ένα χαρτόκουτο κρατήστε το για μια μικρή εορταστική χειροτεχνία. Κολλήστε με ένα πιστόλι κόλλας σχοινί περιμετρικά και θα το μετατρέψετε σε ένα διακοσμητικό που θα κρύβει μια άσχημη βάση δέντρου.

Χνουδωτό στεφάνι

Πάρτε μερικά φίλτρα γαλλικού καφέ, περάστε τα σε ένα συρμάτινο στεφάνι και φουντώστε τα ώστε να γίνουν ένα ονειρικό στεφάνι που ταιριάζει με σχεδόν κάθε εσωτερική διακόσμηση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τέχνη τοίχου

Δεδομένου ότι ήδη έχετε διαλέξει τα σχέδια και τα χρώματα των χαρτιών για να τυλίξετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας, μην πετάξετε τα υπολείμματα στην ανακύκλωση. Αντ’ αυτού χρησιμοποιήστε τα για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με χριστουγεννιάτικα δεντράκια πίνακες.

Ρουστίκ Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Αν τα καλοκαιριά έχετε μαζέψει αρκετά θαλασσόξυλα ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσετε . Κολλήστε τα σε ένα ρουστίκ κομμάτι ξύλου ώστε να μιμούνται τα κλαδιά του δέντρου και προσθέστε χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Κρεμαστό στολίδι

Βαρεθήκατε να κεντάτε και δεν ξέρετε τι να κάνετε με το ξύλινο τελάρο; Απλά προσθέστε μια μινιατούρα χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στον κύκλο και μια εορταστική κορδέλα στην κορυφή και αμέσως έχετε ένα σούπερ αξιολάτρευτο στολίδι.

Ξύλινο δέντρο

Τα κομμάτι ξύλου που σας έχουν περισσέψει από διάφορες εργασίες τελικά θα σας φανούν χρήσιμα αυτά τα Χριστούγεννα. Χρωματίστε τα και τοποθετήστε τα σε σχήμα τρίγωνο και θα έχετε σε ελάχιστο χρόνο ένα ρουστίκ χριστουγεννιάτικο δέντρο για τη διακόσμηση σας – απλά μην ξεχάσετε το αστέρι στην κορυφή!

“Χιονισμένα” κηροπήγια

Τα σούπερ χαριτωμένα σχέδια και η ποικιλία μεγεθών καθιστούν τα βαζάκια ιδανικά για έργα DIY. Χνουδωτό νήμα τυλιγμένο γύρω τους τα μετατρέπει σε κηροπήγια που μοιάζουν σαν να καλύπτονται από χιόνι.

Χρωματιστά στεφάνια

Θα θέλαμε να ποντάρουμε ότι όλοι έχετε διάφορα χρωματιστά χαρτόνια από προηγούμενες χειροτεχνίες κάπου στο σπίτι σας. Είναι χρήσιμα για τα πάντα – κάρτες, διακόσμηση. Και με μερικά ψαλιδίσματα και ένα πιστόλι κόλλας μπορεί να μετατραπεί σε στεφάνι για την πόρτα ενός παιδικού υπνοδωματίου.

Κρεμαστά διακοσμητικά

Το μοναδικό σχήμα των κουκουναριών προσφέρεται για να γινούν ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό. Επιπλέον, μπορείτε να τα βρείτε στην αυλή σας ή σε κάποιο πάρκο ! Κρεμάστε τα με μια λινάτσα και “παγώστε” τα με χιόνι (στην πραγματικότητα αλάτι) ώστε να φέρουν τη φύση στο σπίτι σας.

Μοντέρνο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Εάν έχετε πολλά πλαστικά κουταλάκια από πάρτι, κρατήστε τα: Οι κυκλικές άκρες τους είναι βολικές για αφού μοιάζουν με φύλλα ή πέταλα. Χρειάζεστε απόδειξη; Εδώ είναι σαν κλαδιά σε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Απλά κόψτε τις λαβές και κολλήσετε κάθε κομμάτι το ένα πάνω στο άλλο σε έναν κώνο από χαρτόνι.

Μεταλλικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Το συρμάτινο σφουγγαράκι που χρησιμοποιείτε συνήθως για να ξύσετε τα υπολείμματα φαγητού από κατσαρόλες και ταψιά μοιάζει με γιρλάντα λαμέτα. Με ένα κομμάτι ξύλου δημιουργήστε ένα μεταλλικό μοντέρνο δέντρο.

Μουσικά διακοσμητικά στολίδια

Αν αγαπάτε μουσική, τότε θα έχετε σπίτι σας παρτιτούρες με τραγούδια που έχετε ήδη απομνημονεύσει και δεν χρειάζεστε πλέον. Χρησιμοποιήστε τις για να δημιουργήσετε στολίδια 3-D που δείχνουν τις αγαπημένες σας μελωδίες. Αν πάλι δεν έχετε, απλά εκτυπώστε τα αγαπημένα σας κάλαντα!

Άγιος Βασίλης

Τι κι αν μαράθηκαν τα αγαπημένα σας φυτά και σας έμειναν οι γλάστρες, αυτά τα Χριστούγεννα θα φτιάξετε έναν πρωτότυπο Άγιο Βασίλη. Το παχύ γείσο της γλάστρας γίνεται η διάσημη ζώνη του και ο χώρος της είναι αρκετά μεγάλος για να γεμίσει με δώρα για την οικογένεια, τους γείτονες ή τους δασκάλους.

Χιονάνθρωπος

Το κυλινδρικό σχήμα των κονσερβοκουτιών τα καθιστά ιδανικά στον κόσμο της χειροτεχνίας. Μπορείτε με μερικά σε διαφορετικά μεγέθη να δημιουργήστε ένα χαριτωμένο χιονάνθρωπο που μπορείτε να αποθηκεύσετε τόσο μέσα όσο και έξω.

Μεταλλικά στολίδια

Πιθανότατα τα έχετε χρησιμοποιήσει με παξιμάδια και μπουλόνια – αλλά σόλο είναι ένα υλικό που απλά ικετεύει για κάποια DIY δράση. Χρησιμοποιήστε ένα σετ κοπίδια και ένα σφυρί για να προσθέσετε λεπτομέρειες, όπως το έτος ή το επώνυμό σας. Στη συνέχεια, κρεμάστε τα με μια κορδέλα στο δέντρο σας.

Διακόσμηση με Άγιους Βασίληδες

Μην ρίχνετε όλα τα κούτσουρα στο τζάκι. Μεσαίου μεγέθους, με λείες πλευρές και μικρή περιφέρεια τα καθιστούν ιδανικά για χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε στις άκρες πρόσωπα Αγίου Βασίλη και να τα δέσετε μαζί με μια κορδέλα για να δημιουργήσετε μια αξιολάτρευτη εορταστική διακόσμηση στην μπροστινή πόρτα σας.

Στολίδι πουλί

Μόλις τελειώσετε το μπουκάλι κρασί σας, κρατήσετε το φελλό. Ένα τσόχινο καπέλο, συρμάτινα πόδια και ένα μικρό κλαδάκι θα το μετατρέψουν σε ένα μοναδικό στολίδι.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

54 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Είμαι ο Μιχάλης Πυροβολάκης, μόνο ΕΣΥ μπορείς να με Σώσεις!