in , , , ,

4 Λόγοι για να Χρησιμοποιήσετε τη Μαγειρική Σόδα στην Υγιεινή σας

Ξέρετε τι, στην πραγματικότητα, είναι μαγειρική σόδα; Είναι ένα ενεργό αλάτι και είναι φυσικό, όπως το νερό. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε παραφάρμακα ή διάφορα καλλυντικά για να λύσετε ορισμένα προβλήματα ομορφιάς ή υγείας και προτιμάτε φυσικές θεραπείες, τότε η σόδα μπορεί να είναι η λύση.

4 Λόγοι για να Χρησιμοποιήσετε τη Μαγειρική Σόδα στην Υγιεινή σας

Η σόδα μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε όμορφα και υγιή νύχια. Αν τα τρίψετε θα γίνουν πιο δυνατά ενώ η εμφάνισή τους θα αλλάξει προς το καλύτερο. Επίσης, μπορεί να αφαιρέσει τους μύκητες των νυχιών.

Πώς η μαγειρική σόδα σταματά την τριχόπτωση και βοηθά στην ανάπτυξη νέων τριχών σε χρόνο μηδέν

Η σόδα μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε όμορφα και υγιή νύχια

Η σόδα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να έχετε όμορφα δόντια. Αντικαταστήστε την οδοντόκρεμα με αυτήν και θα δείτε τη διαφορά.

Ακόμη, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ακμή. Φτιάξτε ένα μείγμα με νερό και σόδα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το στις προσβεβλημένες περιοχές . Αν τρίψετε ελαφρά το δέρμα σας με αυτό το μείγμα, τότε αυτή η μάσκα θα λειτουργήσει ως απολέπιση. Πώς να καθαρίσετε το φούρνο με μαγειρική σόδα και ξύδι!

Εάν έχετε πρόβλημα οξύτητας στο στομάχι η σόδα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό αντιόξινο. Διαλύστε μια μικρή ποσότητα σε νερό και πιείτε το.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

* Οι παραπάνω είναι πληροφορίες καθαρά πληροφοριακού χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την συμβουλή του ιατρού σας.

φωτ: homemadebeautytips

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αφυγραντήρας: 6+1 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τη σωστή χρήση αφυγραντήρα που θα σου λύσουν τα χέρια!

Γυάλινα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα από γυαλάκια θαλάσσης