in , , ,

Πώς να Καθαρίσετε τις λευκές Σόλες από Καουτσούκ με Ένα Μόνο Υλικό

Πώς να Καθαρίσετε τις λευκές Σόλες από Καουτσούκ με Ένα Μόνο Υλικό

Είναι αναπόφευκτο τα παπούτσια με άσπρη σόλα από καουτσούκ να βρομίζουν σε λιγότερο από ένα μήνα ακόμα και αν είστε προσεκτικοί. Το πιο λογικό είναι να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο αλλά εμείς βρήκαμε τον ευκολότερο και απλούστερο τρόπο να τα καθαρίσετε με ένα μόνο υλικό.

Αν αναρωτιέστε πιο είναι αυτό, είναι αυτό που κάθε γυναίκα έχει διαθέσιμο στο ντουλάπι του μπάνιου και δεν είναι άλλο από το ασετόν.

Πώς να Καθαρίσετε τις λευκές Σόλες από Καουτσούκ με Ένα Μόνο Υλικό
Πώς να Καθαρίσετε τις λευκές Σόλες από Καουτσούκ με Ένα Μόνο Υλικό

Απλά, μουσκέψτε μερικές μπάλες βαμβακιού με μια γενναιόδωρη ποσότητα ασετόν και καθαρίστε τις σόλες από καουτσούκ. Πιστέψτε μας, θα φαίνονται ολοκαίνουργιες! Γιατί χιλιάδες γυναίκες απαρνιούνται τα τακούνια τους για τα αθλητικά παπούτσια.

Πώς να Καθαρίσετε Σόλες από Καουτσούκ με Ένα Μόνο Υλικό φωτ: instrupix
Πώς να Καθαρίσετε Σόλες από Καουτσούκ με Ένα Μόνο Υλικό φωτ: instrupix

Ωστόσο, ΜΗ χρησιμοποιήσετε το ασετόν στο υφασμάτινο τμήμα του παπουτσιού γιατί μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό. Απλώς σκουπίστε το ύφασμα με ένα πανί εμποτισμένο με ζεστό νερό. Για να καθαρίσετε τα κορδόνια, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε διάλυμα χλωρίνης (3/4 ζεστό νερό και 1/4 χλωρίνη). Πώς να φτιάξετε τιες δικές σας στάμπες σε T-shirt μόνο με ασετόν και Φωτοτυπία!

Πώς να Καθαρίσετε Σόλες από Καουτσούκ με Ένα Μόνο Υλικό φωτ: instrupix

7 κόλπα για να δείχνουν τα παπούτσια σας σαν καινούρια

Μετά από μια αναθεώρηση της ντουλάπας μου συνειδητοποίησα ότι πρέπει να σώσω τα παπούτσια μου. Η σκέψη ότι ίσως χρειαστεί να τα πετάξω ήταν ανυπόφορη. Αλλά οι τιμές για στεγνό καθάρισμα ήταν επίσης αφόρητες.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 7 κόλπα για να κάνουμε και τη δική σας και τη δική μας ζωή πιο εύκολη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

1. Χρησιμοποιήστε αντιβακτηριακά μαντηλάκια για να καθαρίσετε τα παπούτσια σας.

Δείτε επίσης: 14 Έξυπνα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα παλιά σας ρούχα και παπούτσια να φαίνονται σαν καινούρια.

Χρησιμοποιήστε αντιβακτηριακά μαντηλάκια για να καθαρίσετε τα παπούτσια σας

Δερμάτινα παπούτσια μπορούν να πλυθούν με το χέρι και πολύ προσεκτικά. Αφού πλύνετε τη σόλα, χρησιμοποιήστε αντιβακτηριακά μαντηλάκια και καθαρίστε κάθε ρωγμή καλά. Θα σας βοηθήσει να τα απολυμάνετε προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία αποκατάστασης.

Πρέπει να πω ότι αφού καθαρίσατε τα παπούτσια με μαντηλάκια, φαίνονταν πολύ καλύτερα ήδη.

2. Ασπρίστε τα παπούτσια με μαγειρική σόδα

Αυτό ήταν ένα θαύμα! Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, αλλά η μαγειρική σόδα λειτουργεί πραγματικά. Θα πρέπει να συνδυάσετε 2 κουταλιές της μαγειρικής σόδας και 1 κουταλιά της σούπας νερό. Τρίψτε τα παπούτσια με αυτό το μείγμα χρησιμοποιώντας μια μαλακή οδοντόβουρτσα και αφήστε τα για 30 λεπτά. Όσο περισσότερο τα αφήσετε, τόσο πιο λευκά θα γίνουν.

Δείτε εδώ σχετικά με τον καθαρισμό με μαγειρική σόδα!

3.Χρησιμοποιείστε χαρτί τουαλέτας για να στεγνώσετε τα παπούτσια σας.

Μετά το πλύσιμο των παπουτσιών σας μπορεί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του πώς να τα στεγνώσετε σωστά χωρίς κίτρινους λεκέδες. Ένα καλό τρικ μπορεί να είναι η χρήση εφημερίδων. Αλλά αποφάσισαμε να προχωρήσουμε περισσότερο και να χρησιμοποιήσουμε λευκό χαρτί υγείας, επειδή δεν αφήνει κανένα σημάδι από το μελάνι. Επιπλέον, είναι εύκολο να επαναφέρετε τα παπούτσια στο σωστό σχήμα, συμπληρώνοντάς τα με μαλακό χαρτί.

Δείτε εδώ όλο το άρθρο “7 κόλπα για να δείχνουν τα παπούτσια σας σαν καινούρια”

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.1 / 5. Αξιολογήσεις: 9

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αυτή η μαμά ανακαλύπτει πικάντικα μηνύματα και λέξεις στις Χριστουγεννιάτικες κάρτες από τον γιο της και είχε ήδη στείλει τις 30!

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

54 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης Τραπεζαρίας