in , , , ,

Πώς να φτιάξετε τιες δικές σας στάμπες σε T-shirt μόνο με ασετόν και Φωτοτυπία! – Οδηγίες + Βίντεο! Από την Vlogger Vivika Vika.

Η απίθανη DIY & Travel Vlogger Vivika Vika μας παρουσιάζει πώς θα φτιάξουμε μόνοι μας στάμπες σε T-shirt μόνο με ασετόν και Φωτοτυπία.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για να φτιάξετε τη δική σας στάμπα σε ένα ρούχο, χρησιμοποιώντας ασετον και μια φωτοτυπία, θα ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: 

Αρχικά θα εκτυπώσετε το σχέδιο που επιθυμείτε, σε λέιζερ εκτυπωτή και σε μορφή καθρέφτη.

Στη συνέχεια θα το σταθερωποιησετε επάνω στη μπλούζα, στο σημείο που θέλετε να κάνετε την στάμπα.

Έπειτα θα περνάτε ασετόν επαγγελματικης χρησης με ένα πινέλο και θα πατάτε τις γραμμές του σχεδίου με μια πλαστική σπάτουλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Όταν τελειώσετε με όλες τις γραμμές του σχεδίου, αφαιρείτε τη φωτοτυπία από το ύφασμα και η μπλούζα με το δικό σας σχέδιο επάνω της είναι έτοιμη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Την Vivika Vika θα την βρείτε μαζί με τις υπέροχες δημιουργίες και τα Βιντεάκια της στο Κανάλι της στο Youtube – Κάντε την εγγραφή σας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Διάφορες χρήσεις για το λάδι

Πώς να μετατρέψετε μικρά άσχημα κομμάτια κήπου σε κάτι που όλοι θα λατρέψουν! ΒΙΝΤΕΟ