in , , , ,

DIY ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: 7 τρόποι να χρησιμοποιήσετε παλιά μπλουζάκια!

DIY ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: 7 τρόποι να χρησιμοποιήσετε παλιά μπλουζάκια!

Έχετε στην ντουλάπα σας ρούχα που δεν τα χρειάζεστε πλέον; Ήρθε ο καιρός πλέον να τα ξεφορτωθείτε. Φυσικά δεν εννοούμε να τα πετάξετε αλλά να σκεφτείτε τι θα κάνετε με αυτά.

DIY ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: 7 τρόποι να χρησιμοποιήσετε παλιά μπλουζάκια!
DIY ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: 7 τρόποι να χρησιμοποιήσετε παλιά μπλουζάκια!

Από τη μία μπορείτε να το δωρίσετε σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη ή αλλιώς να τα επαναχρησιμοποιήσετε και να φτιάξετε υπέροχα πράγματα για το σπίτι σας. Εμείς θα σταθούμε στο δεύτερο κομμάτι, της επαναχρησιμοποίησης.

Κορδέλα για τα μαλλιά

Ένα t-shirt που δεν χρησιμοποιείτε πια μπορείτε να το κάνετε μια υπέροχη κορδέλα για τα μαλλιά η οποία είναι χρήσιμη για όταν κάνετε σπορ η καθαρίζετε το σπίτι σας. Κόψτε φαρδιές λωρίδες και ράψτε τις άκρες.

Κορδέλες για τα φυτά σας

Με λωρίδες που θα κόψετε από παλιά t-shirt μπορείτε να στηρίξετε τα φυτά σας επάνω σε ξύλα. Με αυτό τον τρόπο δεν θα λυγίζουν τα φυτά σας και δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν.

Τσάντα για τα ψώνια σας

Γιατί να πετάξετε ένα παλιό t-shirt το οποίο ίσως παλιότερα ήταν το αγαπημένο σας; Μπορείτε να το κόψετε και να φτιάξετε μια υπέροχη τσάντα για τα εβδομαδιαία σας ψώνια. Κόψτε το επάνω μέρος του λαιμού για να φτιάξω τα χερούλια, και το κάτω μέρος ράψτε το έτσι ώστε να κλείσει ο πάτος της τσάντας. Έτσι θα έχετε πολύ γρήγορα μια όμορφη τσάντα με το αγαπημένο σας τύπωμα. Πώς να φτιάξετε κουβάρια απο υφάσματα που σας έχουν περισσέψει ή απο t-shirts! -{ΒΙΝΤΕΟ}

Μαξιλαροθήκη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά μπλούζα για να την κάνετε μαξιλαροθήκη. Βέβαια πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει μέσα το μαξιλάρι. Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε τις μαξιλαροθήκες από μπλουζάκια χωρίς ράψιμο με κρόσσια!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Πανάκια για το καθάρισμα και για τα πιάτα

Κόψτε το t-shirt σε τετράγωνα κομμάτια για να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε στο καθάρισμα και για τα πιάτα. Είναι πάρα πολύ χρήσιμο να έχετε να πάσα στιγμή κομμάτια υφάσματος για το καθάρισμα, τη σκόνη, το καθάρισμα των τζαμιών. 15 θαυμάσια κοσμήματα απο παλιά μπλουζάκια & t-shirts!

Φτιάξτε μια μοναδική κουβέρτα

Έχετε αρκετά μπλουζάκια με τύπωμα τα οποία δε χρειάζεστε άλλο; Κόψτε τα σε τετράγωνα η ορθογώνια, ράψτε τα μεταξύ τους για να φτιάξετε μια μοναδική κουβέρτα την οποία θα εκτιμήσετε λίγο παραπάνω γιατί θα την έχετε φτιάξει μόνοι σας. Πώς να πλέξεις ένα χαλάκι από παλιά μπλουζάκια (Βίντεο)

φωτ.:healthylifetricks

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

IKEA: Αυτό τα αντικείμενα για την κουζίνα θα σε ενθουσιάσουν! Το σετ 4,99!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: 23 φανταστικές ιδέες που θα το απογειώσουν!