in , ,

Ξεκίνησε το Skroutz Marketplace: πουλάς προϊόντα, χωρίς να έχεις e-shop

Ξεκίνησε το Skroutz Marketplace

Με στιλ… Amazon είναι οι νέες κινήσεις του Skroutz. Το Skroutz Marketplace είναι πλέον στον ιντερνετικό αέρα, και μπορείς να πουλάς τα προϊόντα σου χωρίς να έχεις κάποιο e-shop. Μια εξέλιξη που επιβεβαιώνει πλήρως τα όσα έγραφε το It’s Possible από τις 4 Οκτωβρίου.

Ξεκίνησε το Skroutz Marketplace
Ξεκίνησε το Skroutz Marketplace

Με απλά λόγια, τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας να πουλά προϊόντα απευθείας μέσα από την πλατφόρμα, χωρίς να διαθέτει κάποιο ξεχωριστό e-shop. Στην ίδια λογική, κινούνται και άλλες πλατφόρμες του εξωτερικού.

Δείτε ακόμα Δύο Μεξικανοί δημιούργησαν vegan δέρμα από κάκτο. Η πράσινη επιχειρηματικότητα στα καλύτερά της

«Ένα από τα αγαπημένα μου project στο skroutz (και όνειρο πολλών ετών) να μπορεί να πουλήσει online και ο επαγγελματίας που δεν έχει ηλεκτρονικό κατάστημα. Μοναδικά προϊόντα μπορούν να γίνουν γνωστά στους εκατομμύρια επισκέπτες του Skroutz και να πάρουν αξιολογήσεις. Περιεχόμενο, αποστολές, πληρωμές, επιστροφές και υποστήριξη τα αναλαμβάνουμε εμείς», δήλωσε ο συνιδρυτής του Skroutz, Γιώργος Χατζηγεωργίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ξεκινήσουν τις πωλήσεις τους μέσω του skroutz Marketplace εδώ

Τι αναλαμβάνει το Skroutz Marketplace

«Αύξηση τζίρου με προβολή των προϊόντων σε πάνω από 7.000.000 μοναδικούς επισκέπτες χωρίς επιπλέον κόστη digital marketing, SEO, συντήρησης e-shop και χωρίς να χρειάζεται η επιχείρησή σου να έχει βιτρίνα», σημειώνει η εταιρία. εταιρία.

via itspossible

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς θα κάνετε να μυρίζει υπέροχα το αυτοκίνητό σας με αποσμητικά αυτοκινήτου – μανταλάκι!

Εκπληκτικό βίντεο δείχνει πώς η ζάχαρη καταστρέφει τον οργανισμό μας