in , , , , , , , ,

40+ καλοκαιρινές κατασκευές με κοχύλια

Καλοκαιρινές κατασκευές με κοχύλια

Το καλοκαίρι είναι στη μέση του. Τώρα είναι ο τέλειος χρόνος και ο καιρός για μερικές υπέροχες διακοπές δίπλα στην παραλία. Έτσι, όταν σχεδιάζετε διακοπές στην παραλία, τότε μπορείτε επίσης να μαζέψετε κοχύλια.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κοχύλια παντού και αν έχετε κάποιο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες DIY τότε θα πρέπει να συλλέξετε αυτά τα κοχύλια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικά έργα DIY. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κοχύλια για διαφορετικά έργα διακόσμησης στο σπίτι, όπως μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα, κεριά ή στεφάνια χρησιμοποιώντας αυτά τα κοχύλια. Υπάρχουν τόσες πολλές άλλες φθηνές ιδέες που μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια των κοχυλιών.

Γλάστρες για λουλούδια


Ο καθένας έχει γλάστρες στο σπίτι. Κυρίως τοποθετούνται σε κήπο, αλλά μερικοί και στο μπαλκόνι ή το σπίτι. Έτσι, αν έχετε μερικά από αυτά μέσα στο σπίτι, τότε μπορείτε να ωραιοποιήσετε αυτά τα γλάστρες με τη βοήθεια των κοχυλιών. Μπορείτε να κολλήσετε αυτά τα κοχύλια με τη βοήθεια κόλλας στη γλάστρα. Για να να σας βγει πιο όμορφο και πολύχρωμο, μπορείτε επίσης να βάψετε τα κοχύλια με το αγαπημένο σας χρώμα.

Δείτε επίσης: Πώς να φτιάξετε κουρτίνες-γιρλάντες από κοχύλια

Μπουκέτα από κοχύλια


Εάν πρόκειται να παντρευτείτε αυτό το καλοκαίρι, τότε μπορείτε να κάνετε μια όμορφη νυφική ανθοδέσμη χρησιμοποιώντας τα κοχύλια. Ένα DIY που συνδυάζεται με όμορφα λουλούδια μπορεί να κάνει το γαμήλιο μπουκέτο σας να φαίνεται τέλειο.

Καλοκαιρινά βάζα με κοχύλια


Μπορείτε να κάνετε τα καλοκαιρινά βάζα σας να φαίνονται ελκυστικά και όμορφα με τη βοήθεια των κοχυλιών. Μπορείτε να χρωματίσετε τα κοχύλια με όμορφα ελκυστικά χρώματα και στη συνέχεια να τα προσαρτήσετε στο βάζο με τη βοήθεια κόλλας. Αυτό θα κάνει μια όμορφη διακόσμηση για την κουζίνα σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης: 20 DIY Ιδέες Διακόσμησης με Κοχύλια

φωτ.: diyarta

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

διακόσμηση κουτιού με την τεχνική της σκίασης

Υπέροχο διακοσμητικό κουτί με την τεχνική της σκίασης

Πώς να φτιάξεις χαλάκια από παλιά μπλουζάκια

Πώς να πλέξεις ένα χαλάκι από παλιά μπλουζάκια (Βίντεο)