in , , , ,

DIY καταπληκτικές τσάντες κόμπου!

Χειροποίητη τσάντα κόμπου ή ιαπωνική τσάντα όπως αποκαλείται. Πρόκειται για μια εύχρηστη τσάντα, διπλώνετε και αποθηκεύετε, καθημερινής χρήσης που κλείνει με έναν απλό κόμπο από τις ίδιες τις χειρολαβές! Εύκολη στη κατασκευή της, πατρόν για δυο ειδών τσάντας καρπού και ώμου, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα όμορφο ύφασμα και να δημιουργήσετε εξαρχής μια μοναδική τσάντα κόμπων!

Δείτε επίσης: Πώς να φτιάξετε μια ψάθινη τσάντα με 2 ψάθινα σουπλά και μια δερμάτινη ζώνη. Εύκολα και οικονομικά – Οδηγίες + Βίντεο! Από την Vlogger Vivika Vika.

Επιλέξτε το ύφασμα που σας ταιριάζει, πλεκτό, δερμάτινο ή κρουστό και φτιάξτε μια εύκολη τσάντα καρπού με πολύ απλές κινήσεις! Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Διαστάσεις για τσάντα καρπού, σχεδιάστε σε ένα χαρτόνι το παρακάτω πατρόν, τοποθετήστε το σε 2 στρώσεις όμοιου υφάσματος και ολοκληρώστε με μια ραπτομηχανή! Μπορείτε να βάλετε άλλη μια στρώση διαφορετικού υφάσματος για το εσωτερικό της, ιδανική και για αρχάριους.

Δείτε επίσης: Πώς να φτιάξετε ένα φανταστικό DIY Δερμάτινο Τσαντάκι Ζωάκι

Μπορείτε να φτιάξετε με τον ίδιο τρόπο πιο μεγάλες τσάντες ώμου, με φαρδιές ή πιο λεπτές χειρολαβές σε διάφορα μήκη, αλλάζει εντελώς η εμφάνιση της!Συνδυάστε δυο ίδιες τσάντες σε διαφορετικά μεγέθη, η μια μέσα στην άλλη, η μικρότερη για τα καλλυντικά σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Γιαπωνέζικο στιλ τσάντας ώμου με πιο φαρδιά λαβή

Υπέροχη δημιουργία diy τσάντα με διαφορετικά υφάσματα, με πιο μακριά λαβή για τσάντα στο πλάι, μια θαυμάσια επιλογή καθημερινής τσάντας.

Πατρόν για τσάντα ώμου, μένει να προσθέσετε το λουράκι σε διαστάσεις της επιλογής σας!

Εμπλουτίστε τη δημιουργία σας με όμορφα στολίδια, όπως διακοσμητικά κουμπιά ή διαφορετικές υφές υφασμάτων!

viaelmagazino

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

10 συμβουλές για να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα

O σωστός τρόπος για να κόβουμε το καρπούζι – ΒΙΝΤΕΟ